Koliko je taj para budzet mi je do 2000 din ne planiram da dam vise za kuler i mislim da mogu da nadjem ok za tu kintu.Hvala na preporuci jos neki kom...
Uzmi TX3.Ja sam bas hladio 955 C3 sa njim i skroz zadovoljan.Tih,a temperature bile u load oko 32-35,a u fullu oko 55.Ja sam moj CPU drzao klokovan na 3.8.Cena mu je oko 1700 din.
AMD 965 C3 MSI 790FX GD70 HyperX 2x2GB @1600 Power Color 6790 Seagate 1TB Chieftec big black LC 650W
:: :: :: :: Koliko je taj para budzet mi je do 2000 din ne planiram da dam vise za kuler i mislim da mogu da nadjem ok za tu kintu.Hvala na preporuci jos neki kom...
za 2k mozes samo polovan dobar cooler, inace nov je 2700din
:: :: :: :: Koliko je taj para budzet mi je do 2000 din ne planiram da dam vise za kuler i mislim da mogu da nadjem ok za tu kintu.Hvala na preporuci jos neki kom...
Ako neces klokovati, i ako ti je bitno samo da nije BOX, onda TX3. Ako planiras OC, za sve pare, nema boljeg hladnjenja od 212+... Meni je mog atlona drzao do danas na 15c u iddle na 20% FAN, a kad su bile vrucine 20c-25c... Preko 50c nije otisao ni jednom klokovan... I to sve na 20% FAN... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
S obzirom da imam dobru ploču koja ima dobre klok mogucnosti ipak ne želim da se upuštam u to jer opterećujem CPU a i AMD je poznat po grejanju.Treba mi samo da zamenim ovaj moj bucni Box kuler koji izluđuje.Inace kod mene je sve na auto sto je po meni i najbolje. Živeo automatik:) Hvala svima vidim da je vecina zagrejana za 212+
Sasvim ti je dovoljan TX2 ili TX3, pogotovo ako nećeš OC. Možeš videti i xigmatec loki a i titan ima 90mm tower coolere, pogledaj na itsvetu. Sad videh oglase, lik prodaje vendettu II za 17€ ako ti ne smeta polovan.
Hvala takodje na predlogu pre bih kupio i TX3 nego da kupujem polovan kuler.Komp mi je relativno nov pazario sam ga u januaru ove godine.Nisam neko ko igra igrice cesto pa mi brujanje kulera nije toliko smetalo sad kad sam poceo da radim neke druge stvari smeta mi malo ta buka pa rekoh ajde da menjam kuler. Stvarno ima dosta kulera mada ja sam se manje vise vodio iskustvima drugih.Video sam da na It svetu havele tx3 dosta mada ko zna mozda uzmem i 212+ pogotovo sto je iz familije coolermaster.Da ne uzimam Collermaster verovatno bih pazario termal take ili eventualno taj xigmatecov.Mada trenutno sam zagrejan za tx3 + ovaj 212+ moze doci u obzir. Hvala jos jednom svima :)
E ljudi doslo vreme za kupovinu pa me intresuje dal Xigmatek Loki ili Coolermaster Tx3? Video sam karakteristike za Loki koje su odlicne mada sam procitao negde na forumu da je loki komplikovan za montazu da mu se srafi neki deo ispod ploce tj da ploca mora da se vadi. Ima dosta poz komentara i za Tx3 mada opet ne vezano za montazu koje je vase misljenje u izboru ova dva Culera.
Xigmatek Loki najbolji za 2k dinara.Pre svega zbog nizeg nivoa buka u odnosu na tx3.
edit:E da sto se tice montaze,tx3 ne morash ni plocu da vadish znaci laganica,dok za loki morash da vadish sve zivo,ima da se izlomatash samo tako.Ali ipak msm da vredi ,loki je ipak bolji.
Pare nisu problem para nema pa pitao sam za misljenje mozda se odlucim i za neki od gore navedehih skupljih pogotovo sto je termalltake igc 200 ima radni vek 50000 sati a skuplji je samo 800 dinara od 212+
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647035. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.