Zanima me da li doticni apu u kombinaciji sa asus a75m-pro moze bez dodatne grafike da izgura 3d blueray u fullu?Da li se isplati da pravim od novog amd apu`a htcp za 3d filmove bez igranja igrica?Video sam da su ga bas dobro napljuvali na Anandtechu.
bolji mu je AMD u ovom slucaju i to prilicno, CPU solidan, nece da zafali snage nikako, ali GPU daleko jaci od tog intelovog, a to mu i treba, da je u pitanju neki render ili proracun Intel bio bio bolji
@Xenitron 100w nije puno jer AII X4 trosi i po 95W BEZ grafike
Ok je predlog mada zbog ranijeg loseg iskustva sa proizvodjacima asrock ecs biostar foxconn itd... mada kad kad i msi uleti pa malo gigabyte vise sam za krstenog ASUSA, sve je to ok ali nikako da nadjem nesto kao dokaz da taj apu pusta madafaka blueray 3d itd ZNACI 3d filmove od svih vrsti :D amd na sajtu sve pise samo ono sto te interesuje ne mozes da nadjes :D znas ne bih da pazarim fen soket i ovaj apu ako u buducnosti necu moci da gledam blueray 3d film u FULLU
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.