imam jeda problem kad upalim komp i dok ne udje u windiws dobijem BSOD i pise mi PFN_LIST_CORRUPT.kako da uklonim taj problem ??i da kad zamenim ram sa jednog slota na drugi onda radi i kad ga ostavim jedno 4 sata da ne radi i kad ga ponovo upalim isti problem,a kad zamenim ram u drugi slot ne dobijam vise BSOD.
Преузимање и инсталирање допуна и управљачки програми за рачунар са локације Виндовс Упдате. Скенирати Ваш компјутер за компјутерске вирусе. Проверите да ли хард диск за грешке.
Ja bih radije rekao da ploča i memara nisu u ljubavi i da se WIN često zbunjuje kada pokušaju da se seksaju, ... ali to je moje mišljenje. Ne bi taj PATRIOT bio gotovo DŽABE da mu nešto ne fali, no, davljenik se za slamku hvata, ... probaj drajvere, Windows7 i sl ....
Ova greska je vezana uglavnom za problem losih drajvera. Pokusaj sa ove lokacije: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb.en-us.244617 da skines driver verifikator i da proveris koji je problematican. Ako to ne ide, probaj da deinstaliras ono sto si instalirao jedno po jedno. Kreni recimo od drajvera za video karticu, pa redom. Negde ce orati da pokaze problem.
:: :: :: :: Ja bih radije rekao da ploča i memara nisu u ljubavi i da se WIN često zbunjuje kada pokušaju da se seksaju, ... ali to je moje mišljenje :: Ne bi taj PATRIOT bio gotovo DŽABE da mu nešto ne fali, no, davljenik se za slamku hvata, ... probaj drajvere, Windows7 i sl ....
@cicija-probao sam i windows 7 isti djavo ista graska @mikac962-sve sam to uradio i isto se ponasa @kalifns-da to je skoro kupljeno i od starta kad sam instalirai windows radi ovakve probleme.
Onda valjda vidiš i sam da nisu DRAJVERI ako si probao i različite OS-eme ... Svrati do radnje i reklamiraj RAM ... ne slušajh ove budaletine koji tragaju za rešenjem uz pomoć google ... to svaki debil zna da uradi, ali treba reešiti problem.
`da kad zamenim ram sa jednog slota na drugi onda radi i kad ga ostavim jedno 4 sata da ne radi i kad ga ponovo upalim isti problem,a kad zamenim ram u drugi slot ne dobijam vise BSOD.` pa sto ga onda ne ostavis u tom slotu gde radi? a ti cicijo po cemu zakljucujes da je do RAM memorije ako kaze da kad promeni slot onda radi? po svim logikama je do slota, tj do ploce..kaj ne?
:: Onda valjda vidiš i sam da nisu DRAJVERI ako si probao i različite OS-eme .. :: Svrati do radnje i reklamiraj RAM ... ne slušajh ove budaletine koji tragaju za rešenjem uz pomoć google ... to svaki debil zna da uradi, ali treba reešiti problem :: :: Ostalima, jebete li vi bre nešto bogati??? :: :: ::
@cicija Pa valjda je to prvo testirao, pa postavio pitanje. I dalje stojim iza toga da mu je nesto nekompatibilno, ili se kolju drajveri, a ti pricaj sta hoces.
@miskonius Ako nisi testirao memoriju, uradi test pre reklamacije da te ne bi vozali tamo ovamo. Tipa `koda nas prolazi testove`, a ti imas i dalje probleme. U krajnjem slucaju, ako je sve kupljeno u istoj radnji odnesi im zajedno plocu memoriju i procesor, pa neka oni nadju u cemu je problem.
Problem možeš da potražiš u sledećem: - Većina novog hardvera ne voli XP, voli win 7. - Bez obzira što je sve novo, ram voli često da nov bude neispravan, pogotovo taj što si kupio. - Prekontroliši u bios-u parametre na koje je podešen ram. - Nekompatibilnost ram-a i ploče.
P.S. Čisto onako, bez uvrede, pravopis ti je otišao u tri lepe pizde materine.
na svim ddr slotovima sam probao isto se ponasa samo kada zamenim memoriju iz jednog slota na drugi onda radi. a kad ga ostavim u jednom slotu nne radi.
:: na svim ddr slotovima sam probao isto se ponasa samo kada zamenim memoriju iz jednog slota na drugi onda radi. a kad ga ostavim u jednom slotu nne radi :: :: ::
Pa ti ostavi onda u tom slotu u kojem radi. Ozbiljno, sto se bakces kad verovatno imas garanciju? Ili lepo tamo gde si kupio, malo pritisnes da neces da cekas puno... blabla... i cao! AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: na svim ddr slotovima sam probao isto se ponasa samo kada zamenim memoriju iz jednog slota na drugi onda radi. a kad ga ostavim u jednom slotu nne radi :: :: ::
drugar, daj bre molim te lepo napisi recenicu da bi te najbolje razumeli i dalje pomogli, ja te molim. Koliko sam skapirao ti imas DVA stapa(modula), DVE plocice memorije, kako te razumem kada ubodes OBE onda ne radi, a kad ubodes JEDNU onda radi, JEL TAKO? onda je ocigledno jedna memorija ckrla, pod uslovom da si je gurnuo kako treba...
i da radi onog trenutka kada ga prebaci iz jednog slota u drugi. Već kada restartuje računar opet pravi grešku dok ne prebaci ponovo u neki drugi slot.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.