Imam MSI GF615M-p33 onu najgoru plocu...:D e sad posto me buni jedan slot za graficku, jel bi mogao na nju da stavim npr graficku 4870 ili GTX 260 i tako te? i jel bi to sve moglo da gura techsolo od 600W napajanje?
matore su ti te GTX 260. ali ako imas neku pored sebe stavi je opusteno ili od nekog tebi poznatog ako uzimas. samo da ima garanciju(mada tesko ponavljam matore su te graficke) i poreklo
E to nego me samo bunilo kad pise da im je potreban dual slot, a moze i novije grafe naravno samo da imam garanciju da moze da stanu na moju plocicu :)
:: E to nego me samo bunilo kad pise da im je potreban dual slot, a moze i novije grafe naravno samo da imam garanciju da moze da stanu na moju plocicu : :: :: ::
nema to veze sa plocom nego sa mestom u kucistu. a te 260 i 4870 su velike graficke. sa koliko para raspolazes? i naravno jos jedno je bitno da ne mesas. sve graficke sa pci-express ulazom mogu da idu na tvoju plocu od najslabije do najjace. znaci nemoj da ti ploca pravi zbunjolu zato sto je jeftina
Dual slot se odnosi na 2 ona prosirenja na kucistu pozadi da zauzima (tj da ce da ti zauzme prostor slota ispod pceEX-a)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Mislim da se to odnosi na dva konektora za napajanje na samoj grafičkoj :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navig :: :: :: E to nego me samo bunilo kad pise da im je potreban dual slot, a moze i novije grafe naravno samo da imam garanciju da moze da stanu na moju plocicu : :: :: :: :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: nema to veze sa plocom nego sa mestom u kucistu. a te 260 i 4870 su velike graficke. sa koliko para raspolazes :: i naravno jos jedno je bitno da ne mesas. sve graficke sa pci-express ulazom mogu da idu na tvoju plocu od najslabije do najjace. znaci nemoj da ti ploca pravi zbunjolu zato sto je jeftin :: :: dakle koliko novaca oces da potrosis na graficku :: ::
:: Ma uopste ne treba da obraca paznju na plocu,,, phh gluposti :: :: A to sto ce taj nForce 430 da prodimi to nema veze ima ventilator u sobi :: :: :: :: :: ::
Pa samo ti nastavi da pazaris na tom buvljaku i vides ubrzo sta je destrukcija, pod uslovom da uopste pokrenes ista sto kupis odatle.
Dalje od punog dzaka picaka ti se za Q lati, taj Phenom je iz prve generacije za lipim bug-om Upotrebljiv je isto koliko i 6400+, ne da ti sad govorim da turis 6000/6400+ athlone ne daj boze jer onda ces stvarno videti sta je dex-vatromet.
U Srbiji ako nekom kazes da to sto(ne bitno sta je u pitanju) ima i sto naziva plocom nije ni kad je izasla to bila odmah ko da si mu nekog iz familije.....
A jel znas da sam sprzzio komp..ako me se secas od pre neki dan :) kupili mi neku kancelarijsku masinu..da umrem sam hteo pa sad moram da ga nadogradjujem pa zato skupljam svasta za sto manje ulozenog novca.
Imam kancelarijski :D...za igrice mi treba. Amd athlon 160u 1.8ghz-govno MSI GF615M-P33 1GB DD3 1333 MHZ 250GB Sata II WD 600W RexPower to menjam prvo :D Znaci valjalo bi prikladno napajanje, pristojnu grafiku i procesor, da i da dodam 2,3 giga rama to znam sam :D
Aha ok, istripovao si me a nadam se i vecinu da ces na poslu da budzas tu office masinu :)
Kada kupujes polovne karte OBAVEZNO ali OBAVEZNO da imaju barem racun ili garanciju (nema veze , nek je I istekla) Jer ima mnogo polovnih pokvarenih kartica iz inostranstva koje su stigle kod nas, bukvlano se zakrpe I da rade oko nedelju dana I onda opet naravno crknu…
Imas sad nove gtx 550 ti koja je tu negde sa gtx 260 I 5770 mozes nju novu da uzmes za oko 100e a ram vise od 4 gb ti za igre ne treba.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Ma nije na poslu, ja sam jos dete, moji mi kupili kancelarijski : :: :: ::
Re: Pa realno bi bilo da ako hoces iole normalnu makinu
18.08.2011. 14:37
status: user broj poruka: 17093
Kako bre da proda? Pa da ga ubiju njegovi, garant mu kupili komp pre par dana i nisu mu rekli da ga iznenade , a sad da im kaze e to je govno moram da prodam...
Ode glava...
Inace +1 za IshmerishoMishov predlog.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: rasprodas sve to a onda se sa lovom javis, pa da ti ubudzimo nesto :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
E bas to bravo :D...u toj sam situaciji...mislim doneli ga ko iznenadjenje a ja sav srecan, doneli mi masinu, kad sam video sta je unutra malo sam se iznervirao al` ono racunam nemaju pare i to mi dosta :) samo da ga malo nabudzim, da igram na high na niskim rezolucijama.
a ne da mu `ubudžite nešto`!Koliko ja znam , ovo je IT forum, a za ubudživanje nečega nekome, postoje drugi sajtovi. :D I will have no part in that! :)
:: rasprodas sve to a onda se sa lovom javis, pa da ti ubudzimo nesto :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.