nema kod nas u radnjama smd kondenzatori velicine 0402 i 0403 (fiz. dimenzije) .. nema ni u okruzenju .. tako sitno masina stavlja .. moguce je zalemiti duvaljkom ili bas finim vrhom ..
odnesi u neki servis u tvom gradu .. momci ce donirati kond sa neispravnog cipseta ..
Winnetou treba baš tak`e. Furdu. Nego, otvorite vi servis, pa neka taj ortak popravi jedno sto ploča na isti način + tu jednu što je već opravio svaka mu čast, i, zaradićete 20€ od indijanaca. Samo posle zatvorite radnju i zapalite, i otvorite pod novim imenom sa istom forom. Možete za dva-tri meseca da namlatite i 60€, ukupno. Ko razume, shvatiće.
... koji ce ti zameniti chipset (tipa nemanja) i javi mi se na mail ako kaze da moze to da ti odradi, poslacu ti takvu plocu pa prebacite chipset na tu tvoju! Al nemojte opet da majstorisete! :D
Jes da su sitni, ali moze da se odradi, jer srecom nije unistio vodove i lemno mesto. Naravno, uz odgovarajucu lemilicu.
P.S. Malo bolje pogledah sliku i nisam bas siguran da nije pokidao vodove, jer vidim da je dobrano zaribao srafcigerom po chipu, ne znam koliko je duboko, ali ne mirise na dobro.
Suze mi idu od smejanja najiskrenije (propratio sam pomenutu temu) :D `pa neka taj ortak popravi jedno sto ploča na isti način + tu jednu što je već opravio svaka mu čast`
Haha, ja takve ploce dobijem kad narucim sa oglasa od lokalnih prevaranata, koji prodaju `ispravne` 478 ploce... Kad primetim zarezan vod ili takav neki slican problem - i ne trudim se dalje, jer to su 6-slojna cuda i najmanji zarez na ploci je mozda ostetio neki od vodova ispod. Nikad mi nije upalilo nastavljanje vodova i slicne zezalice.
BTW - Daj ovu plocu na oglas, napisi da si npr iz Loznice i posalji nekom pavijanu kao sto sam ja - post ekspresom za desetak evra - to je na oglasima ovde sada moderno...
Ne mora da osteti drugi sloj...Dovoljno je i prvi, jer vecina vodi u drugi...pa ih ne mozes ni posteno ispratiti. Hebo sam se vise puta sa takvim sra**ma i isto tako bez uspeha, samo izgubis vreme i zivce:(
:: Haha, ja takve ploce dobijem kad narucim sa oglasa od lokalnih prevaranata, koji prodaju `ispravne` 478 ploce... Kad primetim zarezan vod ili takav neki slican problem - i ne trudim se dalje, jer to su 6-slojna cuda i najmanji zarez na ploci je mozda ostetio neki od vodova ispod. Nikad mi nije upalilo nastavljanje vodova i slicne zezalice :: :: BTW - Daj ovu plocu na oglas, napisi da si npr iz Loznice i posalji nekom pavijanu kao sto sam ja - post ekspresom za desetak evra - to je na oglasima ovde sada moderno...
Da da , baba donela dzem , paprike i plocu za pc... dzem ima garanciju A za paprike je istekla, dok za plocu nema nista…
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Ma dabome, malo zagipsa chipset da se ne vidi i proda kao vizuelno ok, neispitana, donela mi baba iz Austrije sa jos nekim hardverom.. :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: http://goo.gl/3T72 :: ::
samo ja nemam gde da je probam.Mislim, imam kompjuter, ali nemam utičnice u kući gde da uključim.Doneo mi ujka iz Amerike utičnice ali sve američke, a mi ih stavili, da se ne baci, i da ne kupujemo druge.Tako da je neispitano...
Toliko neozbiljnosti ovde da je to nije normalno,Bilo kako bilo. Hvala na pomoci sledecim Clanovima: @Codeus @Lonley Max Upravo me je drug pozvao i rekao da je kupio drugu plocu. Ovu je rekao da bacim ili da je zadrzim. Tako da je sada kod mene,ako se resi ok,ako ne onda u kantu i idemo dalje.
E moj druze, neumesno je zahvaliti samo pojedinim, dobio si odgovor(kakav god bio u prvih par postova), a malo smo iskoristili temu/slucaj da se malo i nasalimo. Naravno da mi nije drago sto je tako ispalo, ali za drugi put ce znati da to nije ves masina, bojler...(bez uvrede),a i na greskama se uci. Nije strasno, to je samo parce ploce sa elektro komponentama, kupice se druga i gotovo. Svi mi koji se malko razumemo u elektroniku smo to vidse-manje prosli...Pozz!
:: Toliko neozbiljnosti ovde da je to nije normalno,Bilo kako bilo. Hvala na pomoci sledecim Clanovima :: @Codeu :: @Lonley Ma :: Upravo me je drug pozvao i rekao da je kupio drugu plocu. Ovu je rekao da bacim ili da je zadrzim. Tako da je sada kod mene,ako se resi ok,ako ne onda u kantu i idemo dalje.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.