Nije vrisno, nego sam kupio konfiguraciju sa V8 hladjenjem ali ne mogu musteriji da ga isporucim sa tim.... S` toga mi je potreban BOX :) A nigde u prodaji ne mogu da ga pronadjem, pa cak ni na oglasima... :)
Opusteno... Hvala sto si se potrudio :) ja vec neka 2 sata vrtim po oglasima i niko nema... U princicpu meni treba neko ko radi sa takvom vrstom hardwera tj sa hi-end stvarima pa da moze da proda samo box... Ali na kraju krajeva cu da skocim do prve radnje i da kupim bilo koje socijalno vazdusno hladjenje za LGA 1366...
Eto, vidite sada intel klan, kakvi su to bednici! Niko ne da svoj box cooler, a `vamo, sve ljuti overklokeri i isceđivači duše! A SVI koriste box cooler-e, da ne bi pukli još koji dinar na dodatno hlađenje... bogami, sjebao bi ja pola potpisa ovde, među plavcima! Sramota! Sve stock, sve default, samo svinje hrane i to je to. Da je zatražio amd (foxconn) stock cooler, gađali bi ga u glavu i u d.. bi dobio jedan kao propeler, ali, away!
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.