Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
problem..
STRANA 1 OD 1
s1ckm0d3 problem.. 16.08.2011. 17:13 T37844

status: user
broj poruka: 92
ploca: msi 785gm-p45
cpu: amd athlon x3 445 3.1ghz

kada pokrenem task manager ili neki drugi program(everest) za pracenje cpu usage pokazuje mi da je iskoriscenost 40-50% konstantno..iako se nalazim na desktopu i apsolutno nista ne pokrecem od aplikacija..takodje sam probao i sa restartom racunara i tako dalje..vent na cpu se odjednom povecava i dolazi do cak 4500rpm. i temp. je 55c a ja i dalje na desktopu..svaka preporuka dobrosla! hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re 16.08.2011. 17:17 #352639

broj poruka: 2157

skini Spybot search and destroy skeniraj komp. od gamadi i ocisti ih ako te to mrzi najsigurnije resenje je da reinstaliras windows.

Ishmerish A da mozda prvo vidis koji ti procesi vuku power 16.08.2011. 17:40 #352643

broj poruka: 7285
msconfig pa gasi one koji ne trebaju.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

NemkeBgd virus 16.08.2011. 17:42 #352645

broj poruka: 41

Skoro da sam siguran da je bas ovo u pitanju :)
Evo resenja

http://bit.ly/n5WGDh

Ili ako te mrzi da se rucno bakces sa tim, skini neki antimalware program i skeniraj sve.
Kao sto rece ICE, Spybot je prilicno dobar.

s1ckm0d3 hvala drugari 16.08.2011. 17:53 #352646

broj poruka: 92
uz malo cackanja sada je sve u redu..ali re-instalacija ne gine,posto u ovom kompu se ne zna ni sta ima ni sta nema..bas je sareno sve,ma katastrofa..hvala jos jednom! re-instalacija je majka,pa onda da se pazi sta se sve ubacuje i da se malo povede racuna o sistemu..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs