:: Hm! Dokle god je jeftin bice i kupaca, jer za ulozeni novac(X2) se dobija dosta! .
Ipak se nebih slozio sa tobom Shone...ovo je zavidna arhitektura samog jezgra procesora koja zahteva detaljnu analizu od strane AMDa radi poboljsanja ukupnih performansi X2 procesora srazmerno njegovoj potrosnji u dugotrajnom radu....Mislim da ce se i ostali sloziti samnom...Aj ziveli...
:: :: Hm! Dokle god je jeftin bice i kupaca, jer za ulozeni novac(X2) se dobija dosta! . :: :: Ipak se nebih slozio sa tobom Shone...ovo je zavidna arhitektura samog jezgra procesora koja zahteva detaljnu analizu od strane AMDa radi poboljsanja ukupnih performansi X2 procesora srazmerno njegovoj potrosnji u dugotrajnom radu....Mislim da ce se i ostali sloziti samnom...Aj ziveli.. ::
Ok! Verovatno si u pravu, uvek je intel isao korak ispred, ali ja sam spomenuo X2 kome je strasno pala cena, a da ne pricam tek sta ce se desiti u narednom periodu(bliskoj buducnosti)! Seti se, isto je bilo i sa AMD64(s754 i 939) procesorima, prvo bili skupi, a onda katastrofalan pad cena, tako da ipak i dalje stojim uz moje misljenje da je za ulozeni novac dobitak stvarno dobar! ...jer bogamu, sama pomisao na dual core procesore , ne tako davno, bila je samo misao(kako za koga-za vecinu verovatno) jer je trebalo izdvojiti poprilicnu svotu novca!
:: Ok! Verovatno si u pravu, uvek je intel isao korak ispred, ali ja sam spomenuo X2 kome je strasno pala cena, a da ne pricam tek sta ce se desiti u narednom periodu(bliskoj buducnosti)! Seti se, isto je bilo i sa AMD64(s754 i 939) procesorima, prvo bili skupi, a onda katastrofalan pad cena, tako da ipak i dalje stojim uz moje misljenje da je za ulozeni novac dobitak stvarno dobar! ...jer bogamu, sama pomisao na dual core procesore , ne tako davno, bila je samo misao(kako za koga-za vecinu verovatno) jer je trebalo izdvojiti poprilicnu svotu novca
Mudro zboris.... Mislim da je buducnost mnogo lepsa sa Core3Trio i nadam se uskoro X3(zbog trzisne konkurencije i balansa cena slobodnog trzista bez monopola).Svakako da je X2 dobar,ali mislim da je cena C3T ipak bolji odnos cena/performanse(makar dok ne izadje X3)...A i uklapa se u bilo koji soket...Moras da razmisljas i u tom pravcu...
Joj Miki, k`o što su Rusi `44 i `45 u Sremu pre bitaka i sexa sa srećnim udovicama i raspuštenicama govorili - Д.а.в.а.й., д.а.в.а.й., я. т.е.б.я.. о.с.л.о.б.о.д.и..л......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.