pa 2m cini mi se. Evo ponovo sam uspeo da ga konektujem, tj da ga windows prepozna, ali me nervira to sto mogu da ga pokvarim, pa me interesuje sta je problem ?????
U principu, uz skenere i stampace dolaze kablovi duzine...
14.08.2011. 00:03
status: user broj poruka: 10998
1,2 do 1,5m (ako `dolaze`, to jest, ne moraju da se dokupe). Doduše, ovaj element je bitniji kod uredjaja kod kojih i napajanje ide preko istog tog kabla, pa je problematican `pad napona` koji raste srazmerno povecanju dužine kabla...
Re: U principu, uz skenere i stampace dolaze kablovi duzine...
14.08.2011. 01:26
status: user broj poruka: 4228
Sto mu gromova, u poslednjih X godina ne sećam se da sam kupio štampač, a da sam dobio USB kabl. Ne sećam se ni da se LPT ranije dobijao...
Pozdrav!
Vlada
:: 1,2 do 1,5m (ako `dolaze`, to jest, ne moraju da se dokupe). :: Doduše, ovaj element je bitniji kod uredjaja kod kojih i napajanje ide preko istog tog kabla, pa je problematican `pad napona` koji raste srazmerno povecanju dužine kabla.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.