Ili za djubre kako ko shvati..Ploca p35 ds4 iz vise klase radila je do promene procesora,nakon zamene procesora usla je u beskonacni restart loop ili petlju po nasem.Ploca uredno prepoznaje procesor i memoriju,u biosu je moguce namestiti sve opcijei,ja sam prvo flesovao bios na najnoviju verziju sa usb stika bez problema,svaki procesor, sata ili pata uredjaj koji sam ubo je uredno prepoznat ali kada dodje do toga da podigne sistem bilo sa harda ili butabilnog medija ona se restartuje i tako u krug... A poseban je slag na torti da gigabyte na svom sajtu ima spisak podrzanih tipova memorija za tu plocu ,recimo kingston hyperX ta i ta radi a ista ta samo sa drugim slovom u oznaci ne radi..sto sam licno isprobao i uverio se Kad sam se smorio sa svim mogucum podesavanjima odneo sam je u servis coveku koji radi samo ploce, ni on nije u stanju da kaze sta je problem jedino mi je ispricao o drugoj ploci istog proizvodjaca koja je nakon promene procesora ostala potpuno mrtva i sa starim i sa novim procesorom...moja bar dozvoljava da udjes u bios za utehu.. Voleo bi da neko tog tajvanskog ? jel bese sa tajvana? proizvodjaca zaspe kamenjem i polupa im prozore,gigabajta koji se reklamira sa skupim bakarnim hladnjacima i didja bidjama al djaba i dalje ce oni da prodaju svoja sr... Eto tako samo da podelim svoju nervozu sa vama,u nadi da niko vise nece izgubiti desetak sati na odgonetanje neodgonetljivog..
ili ti hard ima bad sektore ..kako mozes da osudjujes plocu ako sve radi normalno do podizanja sistema..mozda ti je memorija geknula,..ocisti je barem..probaj u druge slotove da je stavis..ispitaj malo prijatelju
elem .. ako vec mozes u bios .. iskljuci (disable) svu periferiju tipa LAN, Sound, Flopy .. sve .. ako ondak pocne da se dize .. sukcesivno ukljucuj u biosu jednu po jednu stavku ..
sve ploce koje imaju ISL6312 CPU PWM imaju problema kod promene cpu .. jednostavno ISL odbija da radi .. nepusta napon svi VID pinovi su HI i kontroler ostaje u OFF stanju - citaj nema napona na procesoru .. ZASTO ? jbmliga jos trazim problem
ako ploca ima jumpere za izbor Freq FSB-a probaj da ih re setujes .. izvuces i vratis .. just that ..
Sve je već to probano (bila kod mene na kanalu). Jednostavno ima nekog gremlina... @acosuper pre nego se nalupetaš gluposti pročitaj ceo post i nemoj bez razloga da psuješ i vređaš nekoga koga ne poznaješ. Za ovakve komentre na nekim sajtovima bi popio ban na keca.
servispc bre
:: :: :: :: problem je nevezan za proizvodjaca ploca . :: :: clr cmos prvo . :: :: elem .. ako vec mozes u bios .. iskljuci (disable) svu periferiju tipa LAN, Sound, Flopy .. sve .. ako ondak pocne da se dize .. sukcesivno ukljucuj u biosu jednu po jednu stavku . :: :: sve ploce koje imaju ISL6312 CPU PWM imaju problema kod promene cpu .. jednostavno ISL odbija da radi .. nepusta napon svi VID pinovi su HI i kontroler ostaje u OFF stanju - citaj nema napona na procesoru .. ZASTO ? jbmliga jos trazim proble :: :: ako ploca ima jumpere za izbor Freq FSB-a probaj da ih re setujes .. izvuces i vratis .. just that . :: :: ali sve mi smrdi na los socket .. jebao ih 775
e,vidis,znam ja dosta ploca od raznih drugara koje su tokom zadnjih par godina ``bile kod tebe na kanalu`` i za koje si rekao da imaju gremline ,pa su ih drugi ljudi posle tebe popravili za 10 minuta i naplatili manje para nego ti...NISI NI TI JEDINI NAJBOLJI MAJSTOR ZA PLOCE,I AKO NISI USPEO DA JE POPRAVIS NEMOJ GOVORITI KAKO NEMA SANSE I SL...
:: Sve je već to probano (bila kod mene na kanalu). Jednostavno ima nekog gremlina.. :: :: servispc bre :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Isto Gigabyte. Samo ova meni polako jede džigericu, namerno me nervira. Te ne radi jedan sata port, te nagorevaju lemovi, tv karta zajebava, na northbridge-u mogu kafu da kuvam. Naravno bitno je da su stavili na kutiji da ploča može da radi preko 50000 sati. Nosio je i u servis i možete i sami pogoditi kakav sam odgovor dobio.
Čim budem imao para da promenim ploču, odmah ću je u slast promeniti. Ovu čak neću ni prodavati, jer ne bih da nekome zagorčam život sa ovim kršom. Savetujem i vama da uradite isto.
@perakojot
Jesi li ti video uopšte kako radi servispc/stripy. Hajde da se kladimo da nema ovde nikog na forumu ko može brže i bolje od njega da zalemi jedan sata port na ploči. Lik je video više matičnih ploča nego svi mi zajedno ovde i sad mu nešto pridikuješ. Poštuj malo starije i iskusnije kolege.
Sve to sto kazete nemabas mnogo veze sa mojim postom...nisam juce krenuo sa hardverom pa da neznam sta treba da se proba,koja crna memorija ili bad sektor na hardu..moj hardver radi na drugim plocama besprekorno....jednostavno je gigabajt djubre od firme, strani forumi su puni ljudi koji prijavljuju neobjasnjive greske...uostalom ionako cu je baciti nisam ovde pisao da bi mi dao neko savet za boljeg servisera, samo da upozorim i druge da ne prodju kao ja..
JA SAM JASNO NAPISAO DA SAM VIDEO KAKO TAJ LIK RADI,I MOGU NAVESTI PAR PRIMERA LJUDI SA FORUMA KOJIMA JE URADIO BAS ONO STO SAM OPISAO,ISFUSERIRAO I NIJE POPRAVIO PLOCE,A POSLE NJEGA IH LIK BEZ PROBLEMA POPRAVIO!!! ISTO ZNAM DVOJE LJUDI SA FORUMA KOJI SU OD NJEGA KUPILI PLOCE A PLOCE SU STIZALE SA NADUVANIM KONDENZATORIMA!!!RADILE JESU,JOS OTPRILIKE PAR NEDELJA POSLE TOGA I POCRKALE!!! NEKE SU RADILE ALI U STARTU NIJE MOGAO DA SE PODIGNE WINDOWS NA NJIMA ZBOG RAZJEBANIH KONDENZATORA,ZAPUCAVALE SE USLED INSTALACIJE WIN-A!!! POSLE ZAMENE KONDENZATORA KOD DRUGOG SERVISERA PLOCA PRORADILA I PODIGAO SE WIN ODMAH!!!JEL TAKO TREBA DA POSLUJE TAJ ``ISKUSNI SERVISER``KOJI SE NAGLEDAO PLOCA I PLOCA?
:: Isto Gigabyte. Samo ova meni polako jede džigericu, namerno me nervira. Te ne radi jedan sata port, te nagorevaju lemovi, tv karta zajebava, na northbridge-u mogu kafu da kuvam. Naravno bitno je da su stavili na kutiji da ploča može da radi preko 50000 sati. Nosio je i u servis i možete i sami pogoditi kakav sam odgovor dobio :: :: Čim budem imao para da promenim ploču, odmah ću je u slast promeniti. Ovu čak neću ni prodavati, jer ne bih da nekome zagorčam život sa ovim kršom. Savetujem i vama da uradite isto :: :: :: @perakojo :: :: Jesi li ti video uopšte kako radi servispc/stripy. Hajde da se kladimo da nema ovde nikog na forumu ko može brže i bolje od njega da zalemi jedan sata port na ploči. Lik je video više matičnih ploča nego svi mi zajedno ovde i sad mu nešto pridikuješ. Poštuj malo starije i iskusnije kolege :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
gledaj, ne znam koja je tvoja prica, u to ne ulazim, ali sa moje strane za coveka Nemanju mogu da kazem samo da je maximalno korektan i realno mislim da je njemu itekako u interesu da POPRAVI i zaradi novac, a nesto sto ne moze da se popravi NE MOZE, to sto pominjes za kondenzatore je stvarno smesno da cak i moja baba moze da ih zameni lemilicom, tako da ne verujem da bi se neko zajebavao zbog takve gluposti i pominjao da ne moze da se popravi, blabla, prica da on nije znao da popravi pa posle njega vrsni poznavalac i inzinjer popravi mi je malo sumnjiva, jer se vidi da ima iskustva, resava SVE u roku od par sati, a drzi i specijalnu opremu koje bas i nema svaki servis, a cak i sa tim ne moze se bas uvek otkloniti kvar (Gigabyte)... ja sam kod njega licno nosio jedno 10ak ploca i od toga nije popravio mozda 2 na kojima je crko kontroler, chip itd, to je kod nas u Srbiji NEZAMENLJIVO ili skuplje nego 2 ploce! Uostalom ajde da kazemo da nije uspeo da ti popravi plocu, odneo si kod drugog, taj je popravio, resio si problem, verujem da ti nije naplatio, i sta sad oces, umesto da cutis i nosis tamo gde ti odgovara dalje ti namerno hoces da ga ispljujes na forumu, kako bi ga ocrnio da je prevaran, da te zajebo, da ne znam ni ja sta, postenjacina si covek zaista... dajem glavu da bar 20 clanova moze da ti demantuje to sto pricas!
:: JA SAM JASNO NAPISAO DA SAM VIDEO KAKO TAJ LIK RADI,I MOGU NAVESTI PAR PRIMERA LJUDI SA FORUMA KOJIMA JE URADIO BAS ONO STO SAM OPISAO,ISFUSERIRAO I NIJE POPRAVIO PLOCE,A POSLE NJEGA IH LIK BEZ PROBLEMA POPRAVIO!!! ISTO ZNAM DVOJE LJUDI SA FORUMA KOJI SU OD NJEGA KUPILI PLOCE A PLOCE SU STIZALE SA NADUVANIM KONDENZATORIMA!!!RADILE JESU,JOS OTPRILIKE PAR NEDELJA POSLE TOGA I POCRKALE!!! NEKE SU RADILE ALI U STARTU NIJE MOGAO DA SE PODIGNE WINDOWS NA NJIMA ZBOG RAZJEBANIH KONDENZATORA,ZAPUCAVALE SE USLED INSTALACIJE WIN-A!!! POSLE ZAMENE KONDENZATORA KOD DRUGOG SERVISERA PLOCA PRORADILA I PODIGAO SE WIN ODMAH!!!JEL TAKO TREBA DA POSLUJE TAJ ``ISKUSNI SERVISER``KOJI SE NAGLEDAO PLOCA I PLOCA? :: :: :: :: Isto Gigabyte. Samo ova meni polako jede džigericu, namerno me nervira. Te ne radi jedan sata port, te nagorevaju lemovi, tv karta zajebava, na northbridge-u mogu kafu da kuvam. Naravno bitno je da su stavili na kutiji da ploča može da radi preko 50000 sati. Nosio je i u servis i možete i sami pogoditi kakav sam odgovor dobio :: :: :: :: Čim budem imao para da promenim ploču, odmah ću je u slast promeniti. Ovu čak neću ni prodavati, jer ne bih da nekome zagorčam život sa ovim kršom. Savetujem i vama da uradite isto :: :: :: :: :: :: @perakojo :: :: :: :: Jesi li ti video uopšte kako radi servispc/stripy. Hajde da se kladimo da nema ovde nikog na forumu ko može brže i bolje od njega da zalemi jedan sata port na ploči. Lik je video više matičnih ploča nego svi mi zajedno ovde i sad mu nešto pridikuješ. Poštuj malo starije i iskusnije kolege :: :: :: :: League of Legends refferal lin :: :: :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: :: :: ::
NEMA TU NEKE PRICE,TO STO JE TEBI BIO FER,I GOMILI DRUGIH LJUDI,NE ZNACI DA JE PREMA SVIMA TAKAV.NAPOMINJEM,JEDNOM CLANU SA PCBERZE,INACE MOM POZNANIKU JE DVE PLOCE POSLAO SA TIM NADUVANIM KONDENZATORIMA,POD IZGOVOROM DA SU TO NEKI NEBITNI KONDENZATORI,I DA NEMA VEZE STO SU NADUVANI!!!KAKVI BRE NEBITNI KONDENZATORI!!! SVAKI JE BITAN!!! PLOCE CRKLE ZA PAR NEDELJA!!!ISTO TAKO MU JE POSLAO HARD DISK SA BED SEKTORIMA KOJEM SVAKIH 2 NEDELJE PADNE SISTEM,ZBOG BED SEKTORA!!! ETO TAKO RADI TAJ COVEK!!! JA SAM DRUGARU KOJEG JE ZAJEBAO REKAO DA TO TREBA DA OBJAVI JAVNO NA PCBERZI,ALI ON NIJE HTEO...
:: gledaj, ne znam koja je tvoja prica, u to ne ulazim, ali sa moje strane za coveka Nemanju mogu da kazem samo da je maximalno korektan i realno mislim da je njemu itekako u interesu da POPRAVI i zaradi novac, a nesto sto ne moze da se popravi NE MOZE, to sto pominjes za kondenzatore je stvarno smesno da cak i moja baba moze da ih zameni lemilicom, tako da ne verujem da bi se neko zajebavao zbog takve gluposti i pominjao da ne moze da se popravi, blabla, prica da on nije znao da popravi pa posle njega vrsni poznavalac i inzinjer popravi mi je malo sumnjiva, jer se vidi da ima iskustva, resava SVE u roku od par sati, a drzi i specijalnu opremu koje bas i nema svaki servis, a cak i sa tim ne moze se bas uvek otkloniti kvar (Gigabyte)... ja sam kod njega licno nosio jedno 10ak ploca i od toga nije popravio mozda 2 na kojima je crko kontroler, chip itd, to je kod nas u Srbiji NEZAMENLJIVO ili skuplje nego 2 ploce! Uostalom ajde da kazemo da nije uspeo da ti popravi plocu, odneo si kod drugog, taj je popravio, resio si problem, verujem da ti nije naplatio, i sta sad oces, umesto da cutis i nosis tamo gde ti odgovara dalje ti namerno hoces da ga ispljujes na forumu, kako bi ga ocrnio da je prevaran, da te zajebo, da ne znam ni ja sta, postenjacina si covek zaista... dajem glavu da bar 20 clanova moze da ti demantuje to sto pricas :: :: :: :: JA SAM JASNO NAPISAO DA SAM VIDEO KAKO TAJ LIK RADI,I MOGU NAVESTI PAR PRIMERA LJUDI SA FORUMA KOJIMA JE URADIO BAS ONO STO SAM OPISAO,ISFUSERIRAO I NIJE POPRAVIO PLOCE,A POSLE NJEGA IH LIK BEZ PROBLEMA POPRAVIO!!! ISTO ZNAM DVOJE LJUDI SA FORUMA KOJI SU OD NJEGA KUPILI PLOCE A PLOCE SU STIZALE SA NADUVANIM KONDENZATORIMA!!!RADILE JESU,JOS OTPRILIKE PAR NEDELJA POSLE TOGA I POCRKALE!!! NEKE SU RADILE ALI U STARTU NIJE MOGAO DA SE PODIGNE WINDOWS NA NJIMA ZBOG RAZJEBANIH KONDENZATORA,ZAPUCAVALE SE USLED INSTALACIJE WIN-A!!! POSLE ZAMENE KONDENZATORA KOD DRUGOG SERVISERA PLOCA PRORADILA I PODIGAO SE WIN ODMAH!!!JEL TAKO TREBA DA POSLUJE TAJ ``ISKUSNI SERVISER``KOJI SE NAGLEDAO PLOCA I PLOCA? :: :: :: :: :
Poslao sam masu ljudi kod njega u servis iako ga ne poznajem lično.Svima je popravio računare i to po OK ceni.Ponavljam da ga ne poznajem lično, a da je loš čovek, sigurno bi ošurio po ušima moje prijatelje(od kojih se btw većina ne razume u računare).Ovako, samo pozitivna iskustva i sve pohvale, i dalje šaljem sve prijatelje i poznanike kod njega.Mislim da bi trebalo preko mejla da rešite neke nesuglasice pre svađanja po forumu, jer je i ranije bilo prozivanja ljudi zbog nesporazuma.
Morao sam samo da reagujem zbog prozivanja servispc-a. Perrakojot navodi lose primere, koji se nisu njemu desili, nego nekom trecem. Ti treci su trebali da reaguju ako su imali razloga. Ja godinama saradjujem sa servispc-em, i ako je bilo reklamacija, a bilo ih je, bile su resavane na obostrano zadovoljstvo. Nikada nije bio razlog fuseraj, vec gorepomenuti Gigabyte ili MSI gremlini.
PS: Necu da nastavljam i odgovaram kojotu, vec sam samo izneo svoju primedbu.
E kad cujem da ljudi kude Gigabyte a hvale Asus stvarno mi bude bzvz. 8800GTS Asus (G92) neverovatnih problema sam imao Maximus Formula, cudni problemi se manifestuju nekad. Uflesujem bios noviji radi neko vreme bez problema. Ali evo sad ne vidi sata 3 port na maticnoj, tacnije sve sto zakacim ne vidi uvek. Verovatno je sam port siznuo... menjao sam kablove i ne vredi.
O MSI necu ni da pricam, ali ugradio sam low-segment msi ploca gomiletinu, dok sam radio u jednoj firmi i ni jedna nije crkla ili bila DOA. Desavalo se da ode usb kontroler, audio chip i sl. Koliko znam sve te ploce rade i dan danas...
Sada imam Gigabyte grafiku i fercera. Ne mogu da je hvalim, ali ne mogu ni da je kudim, jednostavno radi. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Video sam, samo što neću da se DEREM ovde po forumu niti da se spuštam na taj nivo. Ja mogu samo da kažem za sebe da kada sam nezadovoljan uslugom bilo koje prirode, uložim reklamaciju. Neargumentovane insuacije ( proseravanje ) i DRANJE pojedinih neću ni da komentarišem.
servispc bre
:: pitam se zasto nemanja(servispc) ne odgovori na ovakve prozivke? jel to mozda cutanje-priznavanje istine,ili jednostavno nije video temu :: :: :: NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: ::
eee raja sam da vi reknem kod mene u firmu ima cca 250 racunara (radne stanice) koji rade non stop od toga 160 intel ploce i intel proc. Nvidia quadro grafike nema greske nijedne .... A sve ostale kombinacije boze me sacuvaj ovde mnogo hvaljeni asus dusu nam je jeo pa svojevremeno msi sad gigabyte u zadnje vreme .... narovucenije nije sve sto je skuplje sarenije vece BOLJE inace nasli smo i super kombinaciju za amd crven deka i zelen baka cipset i grafika i fercera ko ludo....
eto,nisi demantovao ono sto sam napisao....znaci istina je!!!kazes ti bi ulozio reklamaciju! a seti se sta si rekao kad ti je moj drugar ulozio reklamaciju i obrazlozio problem! rekao si mu da su ti kondenzatori neki nebitni i da nema veze sto su naduvani jer ne uticu na rad ploce!!! Zar ploca SME da izadje iz servisa jednog servisera poput tebe,sa NADUVANIM KONDENZATORIMA!!! kad ti je reklamirao hard disk za bed sektore,rekao si mu da program sa kojim je testirao nije dobar,da program laze,da je hard izvadjen IZ TVOG LICNOG KOMPA i da je tebi super radio!!! Mutljavina si ti,a ovde na berzi si izvikan kao neki najbolji serviser,nekada si mozda i radio full posteno,kako si osetio pare poceo si da uvaljujes i ti,samo da imas jos vise para...ej bre... moj drugar je lud i dobar zato sto nece da sve izlozi ovde koliko si ga puta zeznuo...a on sve ima uslikano,ploce sa naduvanim kondenzatorima,post ekspres priznanice od tebe kojima si mu poslao ploce i sl... trebao bi da te izblamira pred celom berzom!!!
:: Video sam, samo što neću da se DEREM ovde po forumu niti da se spuštam na taj nivo. Ja mogu samo da kažem za sebe da kada sam nezadovoljan uslugom bilo koje prirode, uložim reklamaciju. Neargumentovane insuacije ( proseravanje ) i DRANJE pojedinih neću ni da komentarišem :: :: servispc bre :: :: :: pitam se zasto nemanja(servispc) ne odgovori na ovakve prozivke? jel to mozda cutanje-priznavanje istine,ili jednostavno nije video temu :: :: :: :: :: :: NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: ::
Očigledno pišaš u pogrešan bazen jer ljudima koji su mi reklamirali hard diskove u zadnjih par godina (a mogu da ih izbrojim na jednoj ruci) sam iste i zamenio, nikog nisam odjebao. Drugo, ja ne šaljem ništa post expres službom i treće izblamirao si samog sebe i prestani da se ovde proseravaš, da sam ja na tvom mestu ili bi koristio telefon ili bi lično došao tako da sve te tvoje bljuvotine o kojima laješ ne vrede ni pišljiva boba. Uostalom šta imam tebi da se objašnjavam kad ne umeš da razumeš dve najobičnije rečenice koje sam se trudio da budu `idiot frendly` (u prevodu znači da bi ih i idiot razumeo).
servispc bre
:: eto,nisi demantovao ono sto sam napisao....znaci istina je!!!kazes ti bi ulozio reklamaciju! a seti se sta si rekao kad ti je moj drugar ulozio reklamaciju i obrazlozio problem! rekao si mu da su ti kondenzatori neki nebitni i da nema veze sto su naduvani jer ne uticu na rad ploce!!! Zar ploca SME da izadje iz servisa jednog servisera poput tebe,sa NADUVANIM KONDENZATORIMA!!! kad ti je reklamirao hard disk za bed sektore,rekao si mu da program sa kojim je testirao nije dobar,da program laze,da je hard izvadjen IZ TVOG LICNOG KOMPA i da je tebi super radio!!! Mutljavina si ti,a ovde na berzi si izvikan kao neki najbolji serviser,nekada si mozda i radio full posteno,kako si osetio pare poceo si da uvaljujes i ti,samo da imas jos vise para...ej bre... moj drugar je lud i dobar zato sto nece da sve izlozi ovde koliko si ga puta zeznuo...a on sve ima uslikano,ploce sa naduvanim kondenzatorima,post ekspres priznanice od tebe kojima si mu poslao ploce i sl... trebao bi da te izblamira pred celom berzom!! :: :: :: :: Video sam, samo što neću da se DEREM ovde po forumu niti da se spuštam na taj nivo. Ja mogu samo da kažem za sebe da kada sam nezadovoljan uslugom bilo koje prirode, uložim reklamaciju. Neargumentovane insuacije ( proseravanje ) i DRANJE pojedinih neću ni da komentarišem :: :: :: :: servispc bre :: :: :: :: :: pitam se zasto nemanja(servispc) ne odgovori na ovakve prozivke? jel to mozda cutanje-priznavanje istine,ili jednostavno nije video temu :: :: :: :: :: :: :: :: :: NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: :: :: ::
super,vesto si izbegao ono o plocama i kondenzatorima tako sto si skrenuo temu na hard diskove...a i kod toga si lagao,nisi mu zamenuo hard disk!!!i ti samo i koristis sluzbu post ekspres,jer,kako si sam i rekao,najbrzi su jer najbrze donesu pare!!! tako da eto jos jedna laz o tome koju sluzbu za slanje koristis.a siguran sam da cu ja negde iskopati neku uplatnicu od tebe,sa imenom tvoga servisa koju si meni poslao nekada u proslosti,od POST EKSPRESA!!! Lepo pise na uplatnici Nemanja Danilovic,DIDA-PC!!!!!!!!!!!!!!!!!! e pa okacicu sliku sutra,samo da nadjem,cisto da ljudi vide kako lazes!!!!!!!!!! a koristio si priliku da saljes takve ploce ljudima koji nisu iz tvog grada,jer ako bi hteli da reklamiraju,morali bi da placaju opet troskove slanja u 2 pravca,tako da bi ih reklamacija kostala isto kao da opet kupe plocu od tebe!!! ali na to si i racunao!!! uf,samo kad bi mogao da ubedim drugara da sve obelodani ovde,da objavi slike ploca sa naduvanim kondenzatorima i priznanice post ekspresa od tebe na taj datum kad je slikao slike!!!! ubedjujem ga ceo dan da sve obelodani,a on nece! inace,decko koga si zajebao je DUGOGODISNJI CLAN PCBERZE SA VISE HILJADA POSTOVA,i mislim da bi njegova rec uz slike svega bila dovoljna da te raskrinka!!!@!!
:: Očigledno pišaš u pogrešan bazen jer ljudima koji su mi reklamirali hard diskove u zadnjih par godina (a mogu da ih izbrojim na jednoj ruci) sam iste i zamenio, nikog nisam odjebao. Drugo, ja ne šaljem ništa post expres službom i treće izblamirao si samog sebe i prestani da se ovde proseravaš, da sam ja na tvom mestu ili bi koristio telefon ili bi lično došao tako da sve te tvoje bljuvotine o kojima laješ ne vrede ni pišljiva boba. Uostalom šta imam tebi da se objašnjavam kad ne umeš da razumeš dve najobičnije rečenice koje sam se trudio da budu `idiot frendly` (u prevodu znači da bi ih i idiot razumeo). :: :: servispc bre :: :
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.