moj budzet je 150e ako moze neko da mi da mi predlozi sta da uzmem sta je najbolje za tih 150e bilo intel konfu bilo amd.znaci treba mi samo procesor maticna ploca i memorija.imam grafu hard i napajanje.hvala unapred
AMD: Athlon II x4 640 ili 645 MSI 770-C45 2x2GB Exceleram .............................. E sad, mozes uzeti nesto bolju maticnu, a memoriju samo 2GB... Na tebi je... Za te pare, da pjevas... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: moj budzet je 150e ako moze neko da mi da mi predlozi sta da uzmem sta je najbolje za tih 150e bilo intel konfu bilo amd.znaci treba mi samo procesor maticna ploca i memorija.imam grafu hard i napajanje.hvala unapre ::
:: moj budzet je 150e ako moze neko da mi da mi predlozi sta da uzmem sta je najbolje za tih 150e bilo intel konfu bilo amd.znaci treba mi samo procesor maticna ploca i memorija.imam grafu hard i napajanje.hvala unapre ::
u Emmi-ju. :) I što ne bi kupio jači procesor, i za 200-300 mhz kad memoriju može da dokupi uvek.Ja bih uvek uzeo najjači mogući procesor za te pare, a za kusur memoriju.Ovu DDR3 ionako samo što ne dele džabe uz prašak za veš, k`o Čolin CD. :)
`Ja bih uvek uzeo najjači mogući procesor za te pare, a za kusur memoriju`
Kad ti covek pogleda konfiguraciju to je bas prvo sto mu padne na pamet, XD Anyway, ja sam ovde bio pod pogresnim utiskom da decka bas nema kesa i da hoce da uzme maximum za te pare. Najjednostavnijim podizanjem mnozioca u Biosu 945 bi pretvorio u 955. Ako mu je to smaranje, je tu nista ne mogu. Mozda nu je lakse da zaradi tih 1000 dinara
Da sam na njegovom mestu, ja bih tako i uradio jer pretpostavljam da mu i treba za igrice prvenstveno.Ne znam šta ti nije jasno oko moje konfiguracije?Meni je i ovaj X3 overkill za moje potrebe, pa sam ga ipak uzeo.Pogledaj memoriju, grafičku,...Igram modern warfare 2 online u HD rezoluciji, i Sniper ghost warrior, i to je maltene jedino što trenutno igram.Ostale potrebe su HD filmovi, muzika i net.To sam mogao i sa X2 i 1Gb rama, ali sam ram već imao...
:: `Ja bih uvek uzeo najjači mogući procesor za te pare, a za kusur memoriju :: :: Kad ti covek pogleda konfiguraciju to je bas prvo sto mu padne na pamet, X :: Anyway, ja sam ovde bio pod pogresnim utiskom da decka bas nema kesa i da hoce da uzme maximum za te pare :: Najjednostavnijim podizanjem mnozioca u Biosu 945 bi pretvorio u 955 :: Ako mu je to smaranje, je tu nista ne mogu :: Mozda nu je lakse da zaradi tih 1000 dinar :: :: http://goo.gl/ov8D4 :: ::
Vidiš da ima stariji čipset od c45 i integrisanu grafiku!Mogao si takvu od Dextera da kupiš za 3000din ranije.Šta će ti integruša kad imaš grafiku?Samo džabe gubiš PCI slotove... Nemoj više da prcomudiš za te pare nego kupuj C45 i moju ili Mishkonius-ovu varijantu procesora i memorije, kako god hoćeš.Samo nemoj više da `pronalaziš` te ` bolje` ploče koje su tri dana starije od kamena.
I nemoj pisati dva posta jedan ispod drugog, imaš opciju `promeni`, ispod svog poslednjeg komentara, umesto opcije `odgovori` ili `citiraj`!
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.