imam problem sa plocom kupio sam je polovnu asus p5k i uvek kda startujem komp pise mi Cheching NVRAM...
Not enough space in Runtime area!!.SMBIOS data will not be available Press F1 to Resume kad stisnem f1 nece nista a u biosu mi pise na sistem info da imam intel celeron e3300 a ja imam intel pentium dual core e 5500?u cemu je problem?hvala unapred
Kako stoji na sajtu Asusa, ploča podržava tvoj procesor: Pentium Dual Core E5500 (2.8GHz,800FSB,L2:2MB,rev.R0) od verzije biosa 1201, vidi na adresi: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K/#CPUS Ako je stariji bios moguće da ne može da ga prepozna pa moraš prvo da izvršiš apdejt, a sa Asusom ni to nije problem jer ima program za to i odradiće ga automatski. Prelistaj malo njihov sajt. Pozdrav od Jegora
Mikika, šta ima komp da briše iz BIOS-a?kada uradiš update BIOS-a, prepoznaće tvoj procesor kao e5500.Jesi li apdejtovao BIOS ili si samo resetovao vađenjem baterije?
jedino mi to pada na pamet, da nešto tu nije kako treba.Osim ako se neko ne javi da zna u čemu je problem, ili se susretao sa sličnim.Nisam imao nešto mnogo posla sa Intel pločama pa neću da lupam napamet.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.