ne,ne ta konfa ide na dobos. sutra uzimam i5 2500k i ne znam koju od ovih ploca. nekako mi se cini da je ova ROG ubedljivo najbolja stvar... iako je micro atx **************************************************************** Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje -CM silent pro 850M
ja je ne bih uzeo baš zato što je micro atx.I ova druga opcija je super. Po kojim cenama ih imaš?
:: ne,ne ta konfa ide na dobos. sutra uzimam i5 2500k i ne znam koju od ovih ploca. nekako mi se cini da je ova ROG ubedljivo najbolja stvar... iako je micro at :: *************************************************************** :: Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje -CM silent pro 850 :: ::
Haha, pa nisam sigurno mislio da ćeš da guraš amd u intelovu ploču, uzmi P8Z68-V PRO i uživaj. Znam kakav je trip kad imaš ROG ploču :), ali ovde njena kupovina nije opravdana naspram predložene.
:: ne,ne ta konfa ide na dobos. sutra uzimam i5 2500k i ne znam koju od ovih ploca. nekako mi se cini da je ova ROG ubedljivo najbolja stvar... iako je micro at :: *************************************************************** :: Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje -CM silent pro 850 :: ::
ASUS p8z68-V PRO. Micro atx ploce su lose resenje samo po sebi. Pre ili kasnije uvideces da ti fale slotovi i konektori.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
... na kraju je i uzeh. ima sve sto mi treba i vise od toga. nije mi bitno sto joj fali mozda neki konektor koji imaju atx ploce.
Sve se nadah da ce mi neko ukazati na neki zesci bug/kvar na toj ploci, al kako takvih nije bilo, uzeh ROG :)
anyway, ovo je masina koja ostaje burazeru kad ja uzmem novu za nekih 6 meseci, tako da ako se ne pokaze kako treba ili vidim da mi treba jos prostora, uzecu za sebe V pro. njemu je ovo i previse .)
btw, ploca za sada kida... **************************************************************** Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje -CM silent pro 850M
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.