Samo mi jos reci da znas da heklas i da vezes?Ko zna,mozda imas razne dezene :)
P.S.Nisam nista jeo .)
Green,Green,Grass Of Home
:: Gugletov je, moji su svi sa cvetnim motivima - mnogo lepi :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: http://goo.gl/3T72 :: :: :: Gilice,bas ti fin peskiric : :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma to te hebe koeficijent iskoriscenja organizma .Nisi vise tako mlad da izdrzis maksimalno opterecenje pod full load rezimu heklanja a i ocni napon te ne sluzi bas najbolje,varira tako da kapacitet snage koji isporucujes u prstima pada te se produktivnost frekvencije rada centralnog mozga proporcionalna zamoru organizma smanjila. Zato si spao na tako niske produktivne grane..Drugim recima trotlujes. Sta mislis o vijagri?Daje snagu a kazu uitce i na jos nesto,mislim kad si vec u tim godinama,moras sebi pomoci.
Jes vala, sve je nekako lakse kad je celjade mlado. Na vijagri sam vec ihaj godina, gutam ih ko bombonice, ali tuzno je to sto nemam gde da ispoljim tu snagu - nece me nijedna,a osecam da cu da explodiram, mislim tamo dole, jelte!
:: Ma to te hebe koeficijent iskoriscenja organizma .Nisi vise tako mlad da izdrzis maksimalno opterecenje pod full load rezimu heklanja a i ocni napon te ne sluzi bas najbolje,varira tako da kapacitet snage koji isporucujes u prstima pada te se produktivnost frekvencije rada centralnog mozga proporcionalna zamoru organizma smanjila :: Zato si spao na tako niske produktivne grane..Drugim recima trotlujes :: Sta mislis o vijagri?Daje snagu a kazu uitce i na jos nesto,mislim kad si vec u tim godinama,moras sebi pomoci :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
Sta znam ..Ako budes dobar mogao bi da ti posaljem neku koleginicu u cvatu mladosti da ispita tu energiju i resi problem. Samo pazi da to sakrijes od zene jer ces tad definitivno ekplodirati dole,kao Hirosima, ako te dohvati.
Moze man, samo da niko ne sazna, jer nadrljah! Prevrnuh karike.com naglavacke i corak,a vidi ovde me ukakalo. Ko kaze da se na IT forumu ne moz` nadje djevojka!
Brate pa gde si ti bio sve vreme? Xendza ti ispred nosa mahala sisama ups mislim ram memorijama a ti nista. Ni da se ponudis da joj izadjes u susret i overklokujes P ... rocesor. Nikad od tebe nece postati covek mali veseljace :P
ccc aaa brate jadan ti kad te dovati xendza, ima da te odere zivog!
:: Brate pa gde si ti bio sve vreme :: Xendza ti ispred nosa mahala sisama ups mislim ram memorijama a ti nista :: Ni da se ponudis da joj izadjes u susret i overklokujes P ... rocesor :: Nikad od tebe nece postati covek mali veseljace : :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.