Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
HP6730s zakucava?
STRANA 1 OD 1
alexi HP6730s zakucava? 03.08.2011. 12:01 T37583

status: user
broj poruka: 677
Sestrin HP 6730s povremeno zabada. Radi ok i samo se zamrzne na 2-3-4-5sec (kako kad) i nastavi. Hard disk je promenjen skoro, isto se desava kao i pre zamene. Sistem sam podizao vise puta u nadi da cu bar nesto resiti - nije pomoglo. Procesor radi na ~65C. Ovako se i ne desava previse cesto (ali dovoljno da iritira i da te prekine u radu), ali kad pustim klip na Jutubu zamrzavanje se pojaca. Bez obzira na to koji brauzer koristim. Zna li neko sta bi moglo da bude resenje, ili sta bi zapravo moglo da pravi problem?

My sword can cut through armor and still cut a tomato.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Koliki ti je ram i Cpu usage kad to krene da se desava? 03.08.2011. 12:19 #349384

broj poruka: 4420
I da li gledao po Task manageru da li ga nesto opterecuje?

http://goo.gl/ov8D4

VMARC Odnesi ga na kompresor i izduvaj... 03.08.2011. 12:35 #349386

broj poruka: 9421
Sa strane ona rebra gde uvlaci i izbacuje vazduh.

S1000RR

alexi Re: 03.08.2011. 12:59 #349401

CPU i RAM usage su u granicama normale, u Task manageru nema sta da ga opterecuje buduci da sam sve instalirao pre 2 dana, zajedno sa sistemom. Ide pod kompresor kasnije popodne pa javljam kakvo je stanje.

drmika controler 03.08.2011. 13:26 #349403

broj poruka: 59

da li ti se pored toga stucanja desavalo da nece da pogidne sistem da ne konta harddisk posto si rekao da ti hdd nov, na istom modelu sam imao ovakve probleme... sve radi i onda zapuca, pa ne vidi hard i sve tako u kurg... problem je mislim bio u hdd kontroleru, jer sam ga uspeo resiti i evo 5-6 meseci radi kod drugarice bez problema (ona je na odmoro otisao bih i video sta sam sve stavio), a resen je uz pomoc win7 i satima igranja sa kojekakvim driverima
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexi Re: 03.08.2011. 13:36 #349405

Ne, takvih problema nije bilo. Hdd sam zamenio jer je onaj stari bio samo 80gb velik ako se dobro secam a i ponadao sam se da ce resiti ove probleme sto se nazalost nije desilo. Do sada nisam probao da mu podignem W7, probacu prvo ono sto mi je VMARC predlozio iznad pa ako ni to ne bude pomoglo pasce reinstall.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs