Juce mi je stigla ploca , pa aj da podelim utiske i misljenje.
Sve u svemu jako lepo i kvalitetno izgleda sa dosta prikljucaka svih vrsta, ali ono sto mi je najzanimljivije je sam bios ploce, dakle, moze tastatura standardo ali moze i misem da se cacka bios. Veoma jednostavan meni, tako da bi se i pocetnici sigurno jako lepo snasni sa svim podesavanjima butovanjem pa i OC bi prosao verovatno bez problema. Nemam kamericu , a da se ja snimam nekim telefonom pa posle da cimate `gle ovaj kao da je snimap fixnim` dobijate ovaj snimak(kao da sam ja)
Sve u svemu , ako se ide na zesci oc procesora sam podize voltazu jer sam terao 1055 na 3.8 bez dizanja voltaze , ne auto oc naravno, ali vidim da kako se klokne, u glavnom prvom erkanu biosa podize lagano voltazu, ram nisam hteo da silujem jer je dobitak sa 1600 na 1800-2000 nikakav ali verovatno i za ram sam podize lagano voltazu!
Sve u svemu, ja sam zadovoljan i ploca vredi svaki dinar!
Sve u svemu, zanimljiva ploca za ne tako velike pare, ali hej, to je AMD... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
plocica. UEFI bios je na istom principu kao na mojoj p67 plocici. Generalni utisak je da je UEFI bios znatno pregledniji i laksi za koriscenje od starog biosa.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
nego, kada ćeš da častiš?Znaš kako ide kada se na kući udara ploča, za svaku ploču ide prase ili jagnje!Isto važi i kada je u pitanju ploča za komp! :D Dobra je ploča, samo si mogao da dodaš još jedno 150e pa da uzmeš pravu, extra ploču. :P
A kad smo kod UEFI-a, ja sam za staru varijantu. Jer je na Asus P8P67 mnogo trom, ili odreaguje posle nekoliko sekundi, ili ne odreaguje uopshte, a BIOS je (na svakoj plochi gde mi je trebao BIOS) odgovarao u roku od odma.
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Kod mene reaguje odmah, kod tebe je nesto ocigledno ubagovano.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
:: Davno proslo vreme kad si za promenu bilo cega u nalogu morao da se izlogujes, sada je reload page sasvim dovoljno :: :: @Dex: Uzdravlju te sluzila :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
:: udjem u bilo koju temu i reload :: :: :: Aj probaj pa javi : :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.