Pa me interesuje da li odgovara mom laptopu? Kakav je kingston po pitanju tih memorija?
Znam da ce neki reci da odnesem laptop gde sam kupio i da mi oni ugrade, tj da kupim kod njih, ali ako je ta memoriju u beogradu 1500din, ovde kod mene je sigurno bar 2500din ako ne i vise, tako da bih je pre sam ugradio...
Kingston je poznat da radi sa svim i svacim i ne bi trebalo da ti pravi bilo kakav problem, ali opet, kada su laptopovi u pitanju, vecina ljudi kaze da valja uvek probati memoriju na lapu pre kupovine, pa ako si u mogucnosti...
Trebalo bi. Ja bi ti ipak savetovao da odeš kod likova kod kojih si kupio laptop, platiš 500 dindži više, jer ako ti se memorija ne složi sa pločom ili već postojećom u lapu imaćeš duplo veći trošak po pitanju vraćanja iste...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.