Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Da li moze ova memorija?
STRANA 1 OD 1
Plamen Da li moze ova memorija? 17.07.2011. 13:32 T37303

status: user
broj poruka: 2836
Imam laptop Acer 5738ZG. Na njemu je fabricka memorija od 2GB DDR3 1066MHz... Ja sam nasho na internetu ovu:

http://www.hellas.rs/index.php?action=opis&q=5026

Pa me interesuje da li odgovara mom laptopu? Kakav je kingston po pitanju tih memorija?

Znam da ce neki reci da odnesem laptop gde sam kupio i da mi oni ugrade, tj da kupim kod njih, ali ako je ta memoriju u beogradu 1500din, ovde kod mene je sigurno bar 2500din ako ne i vise, tako da bih je pre sam ugradio...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija re 17.07.2011. 13:41 #345705

broj poruka: 4016
trebalo bi da radi bez problema, ja imam u FS 1GB hyundai i dodao 2 GB kinga sve vrsk dzst fajn
ps meni je ddr2

nVidia je debela a AMD ima kriv nos

acosuper ma moze 17.07.2011. 13:41 #345706

broj poruka: 1207
prikaci je i vozi :D

Kingston je vrlo dobar sto se tice memorija, bar po mom iskustvu

vladarko `Najbolje je da odneseš laptop tamo gde si ga i kupio...` 17.07.2011. 13:56 #345708

broj poruka: 4228
Pretpostavljam da će ti slati kurirskom službom, a da naručuješ on-line? Zar ne postoji mogućnost da im vratiš ako ne bude htela da radi kod tebe?

Ja sam išao direktno u Emmi da probam da li će memorija raditi na mom laptopu i nije bilo problema, izašli su mi u susret.

Pozdrav!

Vlada

JovanZ re 17.07.2011. 14:01 #345712

broj poruka: 3008
Kingston je poznat da radi sa svim i svacim i ne bi trebalo da ti pravi bilo kakav problem, ali opet, kada su laptopovi u pitanju, vecina ljudi kaze da valja uvek probati memoriju na lapu pre kupovine, pa ako si u mogucnosti...
Stripy Re 17.07.2011. 19:15 #345756

broj poruka: 4163
Trebalo bi. Ja bi ti ipak savetovao da odeš kod likova kod kojih si kupio laptop, platiš 500 dindži više, jer ako ti se memorija ne složi sa pločom ili već postojećom u lapu imaćeš duplo veći trošak po pitanju vraćanja iste...

servispc bre

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs