Znači trebaju mi pare pa sam mislio da 1090T još malo sačeka na stock cooler-u ali ovo nije normalno u sobi mi je toplo i nemam klimu evo sad radi na 6100 rpm čuje se koda sam fen stavio u kućište.Zato jedno pitanje za vas neki dobar cooler do 25E ,pretpostavljam da će mi većina vas preporučiti hyper 212+ ali rekoh možda jje izašla neka bolja opcija pa da pitam za svaki slučaj :)
Za te pare 212+ majka... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Znači trebaju mi pare pa sam mislio da 1090T još malo sačeka na stock cooler-u ali ovo nije normalno u sobi mi je toplo i nemam klimu evo sad radi na 6100 rpm čuje se koda sam fen stavio u kućište.Zato jedno pitanje za vas neki dobar cooler do 25E ,pretpostavljam da će mi većina vas preporučiti hyper 212+ ali rekoh možda jje izašla neka bolja opcija pa da pitam za svaki slučaj : :: :: Black Wolf
Ima za 2500 par po performansama jednako dobrih opcija ali 212+ ima bolji mounting sistem za amd. Znači, 212+ i udri.
Uzgred, pazte šta je jedan naš stari znanac napisao na itsvetu za megahalems.
W 21:05h 24.05.2011. IP>93.86.2* #237981 Kod ovog kulera je dobro sto uvek ima novca da se kupi. Posto kada zelis da ga stvais moras da skines dva stapa memorije pa prodas i posklidajs jos neke stvarchice za koje nema mesta i kupis ga kada pozelis. Izgled je mnog vazniji od 3C, a od tih koje ja kupujem nije bolji vise od 5C. 5C nece presuditi nista. I za velike klokove ionako mora smrzavanje tako da li imas 70 ili 75C nije bitno bas toliko ako zrtvujes izgled kompa.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Ćuti, neka ga tamo! Don`t say his name, for, he will appear before you!
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Ima za 2500 par po performansama jednako dobrih opcija ali 212+ ima bolji mounting sistem za amd :: Znači, 212+ i udri :: :: Uzgred, pazte šta je jedan naš stari znanac napisao na itsvetu za megahalems. :: :: W 21:05h 24.05.2011. IP>93.86.2* #23798 :: Kod ovog kulera je dobro sto uvek ima novca da se kupi. Posto kada zelis da ga stvais moras da skines dva stapa memorije pa prodas i posklidajs jos neke stvarchice za koje nema mesta i kupis ga kada pozelis. Izgled je mnog vazniji od 3C, a od tih koje ja kupujem nije bolji vise od 5C. 5C nece presuditi nista. I za velike klokove ionako mora smrzavanje tako da li imas 70 ili 75C nije bitno bas toliko ako zrtvujes izgled kompa :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: 212+ it is :D nego samo jopš da pitam on staje u cm elite 430 čini mi se da sam negde pročitao da staje nego da itam za svaki slučaj : :: Black Wolf :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.