Pozdrav drugari, sutra treba da uzmem neku plocu za PHENOM 955 , ali ne bih da dajem vise od 6500 , pa me intresuje da mi preporucite nesto do te cene, moze i nize. e da preporucite mi i neku jeftinu ddr3 memoriju, znaci nije mi uopste vazno dal radi na 1333 ili na 1600 vazno mi je da je sto jeftinija i da je ima sto vise , za memaru bi trenutno dao max 30e ako bi moglo i manje bilo bi ok.
C verzija ima jedan pci-e slot i tri pci slota, G ima dva Pci-e i tri pci (mada ako stavis dve graficke ostaje ti jedan upotrebljiv pci slot). Prema ovome odluci sta ti treba.
MSI 870A-G54 ima AM3+ podršku i ne košta mnogo ... odlična ploča, ne treba razmišljati. Ako nije Buldozer prioritet, kupi MSI 770-C45 i uživaj u kvalitetu za male pare.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.