-Specijalne instrukcije na mouse-port-u (zanimljivo igracima, dizajnerima itd.) - - - - - - Kol`ko li ce kod nas da kosta, kad se u cenu ugrade kojekakvi manipulanti...?
Re: AsRock je napravio jednu DIVNU maticnu plocu za Sandy/Ivy Bridge!
29.06.2011. 13:45
status: user broj poruka: 19000
..nekadasnji Abit Fatal1ty
:: http://is.gd/Ze7Jb :: :: -PCIExpress 3.0 (novi standard) puna aktivacija dolazi sa Ivy Bridge-om, 2x16 lanes (dve karte u SLI-u ili Crosfire-u bez `deljenja` resursa :: :: -Intel® Advanced Vector Extensions (AVX) - 256bit SSE instrukcij :: :: -Specijalne instrukcije na mouse-port-u (zanimljivo igracima, dizajnerima itd. :: - - - - - - :: Kol`ko li ce kod nas da kosta, kad se u cenu ugrade kojekakvi manipulanti... :: ::
ako ce da bude kao rampage, ja se ne bih bas toliko zajebavao :/ **************************************************************** Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.
Napucana ploca u svakom pogledu, nema sta. Ovo je izgleda nekakav pandan ASUS-ovoj ROG Maximus IV GENE-Z seriji. Cini mi se da ce samo osetno niza cena od ekvivalentnih asus-ovih ploca uciniti ovu plocu popularnom. U protivnom tesko ko ce za iste pare uzeti asrocka pored asusa...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E5200@3.85 - Gainward 4850 (650/2200) - Kingston 4 Gb _____________________________________________ DDR2 800 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223E
Re: Re: AsRock je napravio jednu DIVNU maticnu plocu za Sandy/Ivy Bridge!
29.06.2011. 15:12
status: user broj poruka: 990
...eeeeeeeee, dobri stari ABIT... to su bile ploče... ...posle prelazak na DFI... ...ni oni ne opstaše... ...ASUS u slučaju nužde... meh... al` toza ASRock ima pRRzzi duuuug vremeski period - ploča ubiVa samo ovaj klempavi Vopšte im nije trebao!
Not 4 Every1
:: ..nekadasnji Abit Fatal1t :: :: :: :: http://is.gd/Ze7Jb :: :: :: :: -PCIExpress 3.0 (novi standard) puna aktivacija dolazi sa Ivy Bridge-om, 2x16 lanes (dve karte u SLI-u ili Crosfire-u bez `deljenja` resursa :: :: :: :: -Intel® Advanced Vector Extensions (AVX) - 256bit SSE instrukcij :: :: :: :: -Specijalne instrukcije na mouse-port-u (zanimljivo igracima, dizajnerima itd. :: :: - - - - - - :: :: Kol`ko li ce kod nas da kosta, kad se u cenu ugrade kojekakvi manipulanti... :: :: :: ::
Ne mislim na neki Lite asus-ov model, vec kad budu izbacili ovako slicnu napucanu plocu, to ce verovatno biti neki maximus gene-z il slicno, sta onda odabrati? Provereni asus sa vecom cenom, ili `novi` asrock sa manjom? To ce biti dilema...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E5200@3.85 - Gainward 4850 (650/2200) - Kingston 4 Gb _____________________________________________ DDR2 800 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223E
:: Volim ja da uzmem od tih firmi što pokušavaju da se probiju. Obično ne žale ni materijala ni truda :: :: Za iste pare istu kategoriju proizvoda naravno da n :: ... međutim, Lite Asus protiv Deluxe Asrocka, hmm :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: U protivnom tesko ko ce za iste pare uzeti asrocka pored asusa.. :: :: :: :: ::
O, da. A u slučaju da asrock bude tradicionalno jako povoljan biće vrlo jebeno za biranje.
Srećom, ne kači me, izbegavam taj mega-deluxe segment ploča jer mi stvarno ne treba ništa što nude.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Ne mislim na neki Lite asus-ov model, vec kad budu izbacili ovako slicnu napucanu plocu, to ce verovatno biti neki maximus gene-z il slicno, sta onda odabrati? Provereni asus sa vecom cenom, ili `novi` asrock sa manjom? To ce biti dilema.. :: ::
bice jeftinija max. 25, 30eu sto je opet bolji izbor.. ali za ASUS.
:: Ne mislim na neki Lite asus-ov model, vec kad budu izbacili ovako slicnu napucanu plocu, to ce verovatno biti neki maximus gene-z il slicno, sta onda odabrati? Provereni asus sa vecom cenom, ili `novi` asrock sa manjom? To ce biti dilema.. :: :: ________________________________________________________________ :: ASUS P5B-E Plus - E5200@3.85 - Gainward 4850 (650/2200) - Kingston 4 Gb :: ____________________________________________ :: DDR2 800 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223 :: :: :: Volim ja da uzmem od tih firmi što pokušavaju da se probiju. Obično ne žale ni materijala ni truda :: :: :: :: Za iste pare istu kategoriju proizvoda naravno da n :: :: ... međutim, Lite Asus protiv Deluxe Asrocka, hmm :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: U protivnom tesko ko ce za iste pare uzeti asrocka pored asusa.. :: :: :: :: :: :: :: ::
da je ASRock, nadmasio ASUS !!! Cim oni prave za ovako mocne procesore tu prestaje svaka prica. Ne znam samo od EVGA, ali mislim da nam pored ASRocka i ne treba EVGA. ASRock, jel to Nemacka medecina, ovaj tehnologija ?
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Nadmasio malo sutra.... To sto ploca po specifikacijama na papiru i izgledu konkurise jednom asusu, tek treba da dokaze u radu, stabilnoscu, brzinom, kvalitetom bios-a i same ploce, kao i dugovecnoscu. Tek ako se ispostavi da moze da bude ravnopravan po tim pitanjima sa asusom, a po dosta nizoj ceni, bice best buy definitivno...
:: da je ASRock, nadmasio ASUS !! :: Cim oni prave za ovako mocne procesore tu prestaje svaka prica :: Ne znam samo od EVGA, ali mislim da nam pored ASRocka i ne treba EVGA :: ASRock, jel to Nemacka medecina, ovaj tehnologija :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
:: Nadmasio malo sutra.... To sto ploca po specifikacijama na papiru i izgledu konkurise jednom asusu, tek treba da dokaze u radu, stabilnoscu, brzinom, kvalitetom bios-a i same ploce, kao i dugovecnoscu. Tek ako se ispostavi da moze da bude ravnopravan po tim pitanjima sa asusom, a po dosta nizoj ceni, bice best buy definitivno.. :: :: :: ________________________________________________________________ :: ASUS P5B-E Plus - E5200@3.85 - Gainward 4850 (650/2200) - Kingston 4 Gb :: ____________________________________________ :: DDR2 800 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223 :: :: :: da je ASRock, nadmasio ASUS !! :: :: Cim oni prave za ovako mocne procesore tu prestaje svaka prica :: :: Ne znam samo od EVGA, ali mislim da nam pored ASRocka i ne treba EVGA :: :: ASRock, jel to Nemacka medecina, ovaj tehnologija :: :: :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: :: Sve drugo je utopija ! :: :: :: ::
Od juna 2010-te godine ASrOCK je slobodni strelac. Oslobodio se lanaca tate Asusa i krenuo samostalno da zivi. Neka mu je sa srecom i da pravi sto bolje ploce.......
... koracima od sedam milja. Još samo da produže garanciju, makar i uz minimalno povećanje cene, i ima da se prodaju kao alva.
Inače, ASRock je brend Pegatrona, koji je nekada bio deo Asus-a (do 2009). Tada se razdvojio od Asusa, pri čemu je Asus nastavio da se bavi komponentama i retail-om, dok je Pegatron ostao OEM proizvođač. Reč je o ogromnoj firmi sa velikim resursima, pa nije ni čudo što ASRock ovako napreduje, imaju ogromne resurse iza sebe. Doduše, polako im rastu i cene, skuplji su nego ranije, ali daleko, daleko kvalitetniji. Iskreno, i dalje me odbija 2-godišnja garancija, a MSI/GA/Asus i dalje uglavnom ostaju prvi izbor, ali kako ovi momci napreduju... sve to može lako da se promeni :)
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
Igrao se 15 sati sa Srock Z68 Extreme4. Perffektna ploca. Nisam nasao zamerku. A s obzirom da par velikih igraca u londonu su je preporucili, prije nego je Slavko narucio iz Londona, mislim da nije greska. Hladnija je od ASUS-a. Problem je samo sto je 248 funti sa isporukom za jugoistocnu Evropu. operator
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.