Pozdrav svima, imam jedno pitanje za koje odgovor ne mogu da pronadjem na internetu. Da li ce Bluetooth remote control i ostale te BT GO! aplikacije raditi na mobilnom telefonu Samsung S5230 ili na Samsung F480?
Ploca na koju mislim je P8Z68 V Pro, a evo linka telefona, ako neko ne moze da se seti izgleda.
Samo da dodam da sam nasao jedno oskudno uputstvo za konfigurisanje tog softvera, ali ja ne znam ni koji sistem koriste ova dva telefona, tako moram da pitam ovde.
Izvinjavam se na gnjavazi i ako sam omasio mesto za temu :)
Oba telefona imaju Java OS. Nisam siguran da je softver potreban...
29.06.2011. 15:04
status: user broj poruka: 10998
za upravljanje plocom moguce instalisati na taj OS. Konsultuj uputstvo koje si dobio uz maticnu pl. - ako INSISTIRA na Android i/ili Win mobile OS-u, onda nista od upravljanja sa tvojim telefonom. Moci ces samo da presnimavas fajlove i da radis preko BT-a sve ono sto je inace moguce upotrebom doticnog protokola... - - - - - Kakvo bolno polje? Prvo: izraz je veoma rogobatan (ako je to tvoja `invencija`). Kaze se: bolna tacka... Niko ovde nije placen da SAMO CEKA da se ti javis sa nekim problemom, pa da POHITA da ti ga resi...
Za odgovor mi sad nekako dodje zao, ali barem sad znam pre nego sto uzmem telefon. Inace maticnu nekako garantujem da cu uzeti, a sad gledam telefon da poklopim sa time.
Sto se tice ovog drugog posta, stvarno nisam mislio da nekog uvredim, samo mi je veoma bilo cudno jer koliko sam spazio ovde ne prodje puno vremena da neko ne da barem neki odgovor. :)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.