ovako ploca msi s754 k8neo i proc semp 2.8...kad se upali dodje do biosa i u njemu zabode sve ,onda resetujes cuje se post pip i nema slike,onda ugasis onda se vise nista ne cuje,onda iscupas napajanje 10min pa se opet sve ponavlja ceo proces...menjao sam sve sem ploce i pregledao sam je nista naduveno nista prljavo...neka pomoc ako vam pada na pamet...ili ako neko od kolega sa foruma ima na prodaju s754 sa ddr1 i agp nek pise da se ne majem sa ovom...ovima sa oglasa ne verujem nista
Ali sam u Novom Sadu. Moze i da se proba imam dve identicne, ako bude neka frka. Jedino sto imam i 2 atlona na tim plocama, neznam sta bi sa njima ako rasparim. Ako si zainteresovan, pusti mail pa cemo se organizovati nesto.
nisam menjao ali sam je merio unimerom i daje oko 2.93 v sto je ok ...aj da probam i to mada sto bi baterija pravila kurslus ...ne moze da skodi da probam :)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.