Pazario sam Phenom II 955BE i treba mi neka integrusa za njega, nesto tipa 760g ili tako nesto. koja je najbolja od najjeftinijih, tipa do 4-4.5k nova.
pa i ja ga tako cenim, sve mu dodju iste, pa onda bar da se odlucim za najjeftiniju jer mi procesor ima otkljucan mnozioc. e jos jedno pitanje, da li ko 6 core procesora T znaci da ima otkljucan mnozioc, mozda da otkazem pordzbinu za 955be i pazarim 1035T ili 1055T
Koji će ti moj 6 jezgara, i to na microATX integrušu?
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: pa i ja ga tako cenim, sve mu dodju iste, pa onda bar da se odlucim za najjeftiniju jer mi procesor ima otkljucan mnozioc. :: e jos jedno pitanje, da li ko 6 core procesora T znaci da ima otkljucan mnozioc, mozda da otkazem pordzbinu za 955be i pazarim 1035T ili 1055T
Ja imam x6 ali 99% igara jos uvek nije optimizovana i koristi samo 4. A ne kapiram poentu ti bi da se igras sa integrusom pa bi da poboljsas preformanse tako sto bi ueo x6 umesto x4?
Za igranje ti je nesto ovako igra ulogu: Graficka 50% Procesor 35% Sve ostalo 15%
Sa integrusom da uzmes i7 extreme neces da se naigras...
znaci da procesor ima turbo mod, klokovanje ce tesko ici sa obzirom da te jeftine ploce imaju mrsavu naponsku sa tri nivoa jedino ASUSova ima cetri nivoa mislim na ploce sa 760 cipsetom.
Uzmi bolje biostar 770e3. Te 880g ploce imaju raznih problema. Nisu preporucljive. Posebno sto ne znas kada ce da prave probleme. Ko da ih pravi Gigashit. operator
najjeftinija ploca ima najjeftiniju naponsku sekciju. treba ti ploca koja ce da izdrzi mnogo vise struje od 125w na koliko je deklarisan 955 na defaultu. znaci najjeftinija 780G/785G/880G sa podrskom za 140w procesore
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.