Ako hocu solidnu 945 plocu, treba da puknem nekih 70-80 evra a opet s njom necu preci 300FSB. Zato uzimam Biostar Tforce 965PT za 100 evra i miran sam sto se kolokovanja tice. Nadam se da cu s ovom plocom i memorijom izvuci 400+FSB.
:: Ako hocu solidnu 945 plocu, treba da puknem nekih 70-80 evra a opet s njom necu preci 300FSB. Zato uzimam Biostar Tforce 965PT za 100 evra i miran sam sto se kolokovanja tice. Nadam se da cu s ovom plocom i memorijom izvuci 400+FSB :: ::
U pravu si! Bice to dobra kombinacija.
U teoriji 945 ploce su trebale biti sasvim dovoljne za max oc.E4300, ali iskustva nisu takva.
U altiju imas neku 965 plocu za male pare ,ali pazi da na kraju ima AA,a ne MA (ove druge su sa integrisanom grafikuom ) inace kosta oko 7800din i sigurno fsb ide do 345 (anandtech test). P.S. Gde si bre nasao Biostar??? Ja ih trazim 6meseci kod nas i ne nadjoh jos?`Ajd u zdravlje!
:: U altiju imas neku 965 plocu za male pare ,ali pazi da na kraju ima AA,a ne MA (ove druge su sa integrisanom grafikuom ) inace kosta oko 7800din i sigurno fsb ide do 345 (anandtech test). :: P.S. Gde si bre nasao Biostar??? Ja ih trazim 6meseci kod nas i ne nadjoh jos?`Ajd u zdravlje! :: ::
Pogledaj oglase, uvek neko prodaje. Inace ja narucujem od onog lika iz Subotice. Mozes ga neci na benchmark forumu u Hot Hardware sobi, tema `Lepe cene odabranog hardvera` ! On ima Biostar Tforce 965PT za 100 evra.
:: :: Pogledaj oglase, uvek neko prodaje. Inace ja narucujem od onog lika iz Subotice. Mozes ga neci na benchmark forumu u Hot Hardware sobi, tema `Lepe cene odabranog hardvera` ! On ima Biostar Tforce 965PT za 100 evra
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.