... plaćena reklama, review. Ček` da ga vidimo na delu, pa onda da se zna koliko buči kad je u punoj brzini a koliko hladi kad je na tih 300rpm-a... tada može da ohladi neki Atom ili fusion za netbook... viđećemo, viđećemo... čisto da nam zagolica maštu pa kad se pojavi da ne bude čovek iznenađen...
Moje misljenje je da je mugen 2, s`obzirom na pare za koje se prodaje, odlican kuler.
Inace mene ne cudi minimalna brzina fana od 300 rpm, ali ne mislim da je to uredjeno zbog preke potrebe i izrazite buke koju proizvodi ventilator, vec zato sto je mugen jedan od kulera sa najvecom povrsinom, pa se u nekim slucajevima koristi i kao pasivno hladjenje, uz neki case fan je koji je obavezan. Naravno nista od OC-a bez fana, ali nekim ljudima to nije ni potrebno, a sigurno ce odlicno zameniti stock kulere.
Ja imam scythe katanu 3 i stvarno je kuler tih. Imam doduse Phenom 1 na ploci koja nema regulaciju obrtaja. i mogu da potvrdim da su ima kuleri jako tihi
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.