vec imam plocu sa nforce 590 c.setom dali je mozda pametnije da uzmem amd 5600x2 2,8 ghz 2x1mb l2 .cena mu je ista kao i 6600 c2c ai performanse da ne menjam i plocu
:: :: vec imam plocu sa nforce 590 c.setom dali je mozda pametnije da uzmem amd 5600x2 2,8 ghz 2x1mb l2 .cena mu je ista kao i 6600 c2c ai performanse da ne menjam i ploc :: ::
Prodaj lepo plocu pa kupi C2D E6600 i nekog Gigabytea za nejga. Ne zezaj se sa FXom.
:: FX70~310 :: FX74~500 :: :: Za ove pare ti je bolje da kupis e6600!! :: :: Pogledaj :: http://www23.tomshardware.com/cpu.htm :: :: Plus sto je FX74 vec gurnut do maksimuma,tako da neces moci da ga overklokujes vise od 400MHz,a ovaj e6600 ces moci da sa 2,4 gurnes do 4GHz.
@bocacu Neznam gde kod nas ali ga ima na newegg.com,ali cisto da se nadovezem na nesto dole... Covek je pitao jel zna neko gde ima da se kupi CPU,a ne da mu sad neko objasnjava sta je bolje. A ako cemo pravo FX70 i 74 SU MNOGO BOLJI PROCESORI PO PRFORMANSAMA OD e6600... Stvarno ne vidim odakle ti mozak da preporucis pre preporucis procesor sa 2 nego sa 4 jezgra.... FX se ne overklokuje pa znas li koliko treba da overklokujes e6600 samo da bi stigo FX70(odprilike na 4GHz) a da nepricam o 74 koli je drugi najjaci procesor na svetu... 6600 moze da bude bolji samo u aplikacijama koje ne vide vise od 1 ili 2 procesora. Mana FX70/74 sto su to dva procesora sa po dva jezgra i normalno trose duplo vise struje i vise se greju.
Tako da ako imas nekog da ti donese taj procesor obavezno ga uzmi....
A ako samo igras igre imaces bolje performanse sa dual core procesorima nego sa quad jer nemaju jos podrsku za 4 jezgra.Tako da bi se samo tu slozio da ti je bolje da uzmes C2D a ne quad.
:: A ako samo igras igre imaces bolje performanse sa dual core procesorima nego sa quad jer nemaju jos podrsku za 4 jezgra.Tako da bi se samo tu slozio da ti je bolje da uzmes C2D a ne quad
Uzmi ti lepo FX70/74 bez obzira na to da li samo igras igre,uskoro ce se sve praviti za cetri jezgra i tada ce ti sve igre ici bolje nego na dvojezgarnom procesoru...
:: :: koju plochu uopste covek ima?? :: AMD Athlon 64 FX-70, FX-72 i FX-74 su socket F procesori (socket 1207).. :: tako da najverovatnije ni ne moze da ubode dotichni procesor u plochu koju vec ima... Mozda...ali ako kaze da podrzava FX 70 pa na gore nevidim sto bi stavljao ovakav post,a da se prvo nije raspitao..... :: c c c ... :: a da jedostavno to neko napomene coveku (ili niko to ni ne zna???)... :: sto znachi... ako hotje neki od ovih morace da menja i plochu 99,9% ... :: :: s ovim predznanjem gomila postova postaje besmislena..
Ako kaze da ima dva soketa???Ajde mi objasni sta je logicno po tebi koji je soket u pitanju.....Mozda za Opteron???Ajde otvori nam oci pa nam objasni sta je to o cemu on prica posto mene bas interesuje C...C...C...
:: :: :: FX70~310 :: :: FX74~500 :: :: :: :: Za ove pare ti je bolje da kupis e6600!! :: :: :: :: Pogledaj :: :: http://www23.tomshardware.com/cpu.htm :: :: :: :: Plus sto je FX74 vec gurnut do maksimuma,tako da neces moci da ga overklokujes vise od 400MHz,a ovaj e6600 ces moci da sa 2,4 gurnes do 4GHz. :: :: @bocac :: Neznam gde kod nas ali ga ima na newegg.com,ali cisto da se nadovezem na nesto dole.. :: Covek je pitao jel zna neko gde ima da se kupi CPU,a ne da mu sad neko objasnjava sta je bolje :: A ako cemo pravo FX70 i 74 SU MNOGO BOLJI PROCESORI PO PRFORMANSAMA OD e6600.. :: Stvarno ne vidim odakle ti mozak da preporucis pre preporucis procesor sa 2 nego sa 4 jezgra... :: FX se ne overklokuje pa znas li koliko treba da overklokujes e6600 samo da bi stigo FX70(odprilike na 4GHz) a da nepricam o 74 koli je drugi najjaci procesor na svetu.. :: 6600 moze da bude bolji samo u aplikacijama koje ne vide vise od 1 ili 2 procesora :: Mana FX70/74 sto su to dva procesora sa po dva jezgra i normalno trose duplo vise struje i vise se greju :: :: Tako da ako imas nekog da ti donese taj procesor obavezno ga uzmi... :: :: :: DaSickSyste ::
FX70-2,6GHz FX74-3GHz NA netu sam gledao na vise mesta overclock.Malo izvuku i to sa vodenim hladjenjem.O kakva 4Ghz ti pricas???!!!!!!!!FX74 je u rangu sa e6600,i mozda je maaaallllooo bolji,ali je dosta skuplji.
:: :: :: :: :: FX70~310 :: :: :: FX74~500 :: :: :: :: :: :: Za ove pare ti je bolje da kupis e6600!! :: :: :: :: :: :: Pogledaj :: :: :: http://www23.tomshardware.com/cpu.htm :: :: :: :: :: :: Plus sto je FX74 vec gurnut do maksimuma,tako da neces moci da ga overklokujes vise od 400MHz,a ovaj e6600 ces moci da sa 2,4 gurnes do 4GHz. :: :: :: :: @bocac :: :: Neznam gde kod nas ali ga ima na newegg.com,ali cisto da se nadovezem na nesto dole.. :: :: Covek je pitao jel zna neko gde ima da se kupi CPU,a ne da mu sad neko objasnjava sta je bolje :: :: A ako cemo pravo FX70 i 74 SU MNOGO BOLJI PROCESORI PO PRFORMANSAMA OD e6600.. :: :: Stvarno ne vidim odakle ti mozak da preporucis pre preporucis procesor sa 2 nego sa 4 jezgra... :: :: FX se ne overklokuje pa znas li koliko treba da overklokujes e6600 samo da bi stigo FX70(odprilike na 4GHz) a da nepricam o 74 koli je drugi najjaci procesor na svetu.. :: :: 6600 moze da bude bolji samo u aplikacijama koje ne vide vise od 1 ili 2 procesora :: :: Mana FX70/74 sto su to dva procesora sa po dva jezgra i normalno trose duplo vise struje i vise se greju :: :: :: :: Tako da ako imas nekog da ti donese taj procesor obavezno ga uzmi... :: :: :: :: :: :: DaSickSyste :: :: :: :: FX70-2,6GH :: FX74-3GH :: NA netu sam gledao na vise mesta overclock.Malo izvuku i to sa vodenim hladjenjem.O kakv :: 4Ghz ti pricas???!!!!!!!!FX74 je u rangu sa e6600,i mozda je maaaallllooo bolji,ali je dosta skuplji
:: :: :: :: :: koju plochu uopste covek ima?? :: :: AMD Athlon 64 FX-70, FX-72 i FX-74 su socket F procesori (socket 1207).. :: :: tako da najverovatnije ni ne moze da ubode dotichni procesor u plochu koju vec ima... :: Mozda...ali ako kaze da podrzava FX 70 pa na gore nevidim sto bi stavljao ovakav post,a da se prvo nije raspitao.... :: :: c c c ... :: :: a da jedostavno to neko napomene coveku (ili niko to ni ne zna???)... :: :: sto znachi... ako hotje neki od ovih morace da menja i plochu 99,9% ... :: :: :: :: s ovim predznanjem gomila postova postaje besmislena.. :: :: Ako kaze da ima dva soketa???Ajde mi objasni sta je logicno po tebi koji je soket u pitanju.....Mozda za Opteron???Ajde otvori nam oci pa nam objasni sta je to o cemu on prica posto mene bas interesuj :: C...C...C.. :: :: :: DaSickSyste ::
Arogantni,FX70,FX2 i FX74 koriste 1207 koji je i za opteron.Nemoj da mislis da si najpametniji i da najvise znas kad uoooopstee nije tako!!!A mala je verovatnoca da on ima bas takvu plocu.Mrlja je u pravu.Ne verujem da postoji ploca koja ima nForce 590 i s1207.
:: :: :: :: :: :: :: :: FX70~310 :: :: :: :: FX74~500 :: :: :: :: :: :: :: :: Za ove pare ti je bolje da kupis e6600!! :: :: :: :: :: :: :: :: Pogledaj :: :: :: :: http://www23.tomshardware.com/cpu.htm :: :: :: :: :: :: :: :: Plus sto je FX74 vec gurnut do maksimuma,tako da neces moci da ga overklokujes vise od 400MHz,a ovaj e6600 ces moci da sa 2,4 gurnes do 4GHz. :: :: :: :: :: :: @bocac :: :: :: Neznam gde kod nas ali ga ima na newegg.com,ali cisto da se nadovezem na nesto dole.. :: :: :: Covek je pitao jel zna neko gde ima da se kupi CPU,a ne da mu sad neko objasnjava sta je bolje :: :: :: A ako cemo pravo FX70 i 74 SU MNOGO BOLJI PROCESORI PO PRFORMANSAMA OD e6600.. :: :: :: Stvarno ne vidim odakle ti mozak da preporucis pre preporucis procesor sa 2 nego sa 4 jezgra... :: :: :: FX se ne overklokuje pa znas li koliko treba da overklokujes e6600 samo da bi stigo FX70(odprilike na 4GHz) a da nepricam o 74 koli je drugi najjaci procesor na svetu.. :: :: :: 6600 moze da bude bolji samo u aplikacijama koje ne vide vise od 1 ili 2 procesora :: :: :: Mana FX70/74 sto su to dva procesora sa po dva jezgra i normalno trose duplo vise struje i vise se greju :: :: :: :: :: :: Tako da ako imas nekog da ti donese taj procesor obavezno ga uzmi... :: :: :: :: :: :: :: :: :: DaSickSyste :: :: :: :: :: :: :: FX70-2,6GH :: :: FX74-3GH :: :: NA netu sam gledao na vise mesta overclock.Malo izvuku i to sa vodenim hladjenjem.O kakv :: :: 4Ghz ti pricas???!!!!!!!!FX74 je u rangu sa e6600,i mozda je maaaallllooo bolji,ali je dosta skuplji :: :: EVO STA PRICAM :: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=432&model2=609&chart=18 :: :: za igre je E6800 bolji od Q6700 zato sto igre jos nemaju podrsku za 4 jezgra...je e6800 po tebi bolji od q6700?? :: Daj taj link gde je bolji e6600 :: :: :: DaSickSyste ::
e6600 moze do skoro 4GHz,a tad je i bolji od FX74.sacu da ti dam i link.
ovde su korisceni neoverclockovani procesori a kad bi se overklokovali e6600 bi lako pobedio FX74.na sajt sa overklokovanjem FX74 sam negde naisao i siguran sam u to,a ti ako negde naidjes javi.
:: :: :: ako vec idesh na cinizam i sarkazam, onda se najpre raspitaj da ne ispadnesh gloop i neiformisan kao sada.. :: :: Mislim da si preporukom procesora sa 2 jezgra u odnosu na 4(slovima:CETIRI) ispao MNOOOOGO PAMETAN.....Da je svima tvoja pamet...aj necu da pricam... :: :: :: DaSickSyste
i na svim ovim sajtovima su korisceni FX70 i FX74 u paru.jedan na jedan e6600 bi pobedio. koliko si ti arogantan i uporan.posiso si svu pamet sveta.ti mnogo pametan,ostali mnogo glupi.
:: https://www.anandtech.com i https://www.tomshardware.com :: :: ovde su korisceni neoverclockovani procesori a kad bi se overklokovali e6600 bi lako pobedio FX74.na sajt sa overklokovanjem FX74 sam negde naisao i siguran sam u to,a ti ako negde naidjes javi
Jel mislis da svi overklokuju?Ja znam 4 coveka koji to rade ukljucujuci i mene...
:: :: :: https://www.anandtech.com i https://www.tomshardware.com :: :: :: :: ovde su korisceni neoverclockovani procesori a kad bi se overklokovali e6600 bi lako pobedio FX74.na sajt sa overklokovanjem FX74 sam negde naisao i siguran sam u to,a ti ako negde naidjes javi :: :: Jel mislis da svi overklokuju?Ja znam 4 coveka koji to rade ukljucujuci i mene.. :: :: :: DaSickSyste
:: :: :: :: :: ako vec idesh na cinizam i sarkazam, onda se najpre raspitaj da ne ispadnesh gloop i neiformisan kao sada.. :: :: :: :: Mislim da si preporukom procesora sa 2 jezgra u odnosu na 4(slovima:CETIRI) ispao MNOOOOGO PAMETAN.....Da je svima tvoja pamet...aj necu da pricam... :: :: :: :: :: :: DaSickSyste :: :: i na svim ovim sajtovima su korisceni FX70 i FX74 u paru.jedan na jedan e6600 bi pobedio :: koliko si ti arogantan i uporan.posiso si svu pamet sveta.ti mnogo pametan,ostali mnogo glupi
Nisu ostali glupi niti sam to rekao... Cisto za statistiku FX 70/72/74 idu u paru...Intel Q6700 nije jedan procesor sa cetiri jezgra nego dva procesora sa po dva jezgra na jednoj stampanoj ploci... Imas isto to na tomshardware.I oni su prvi kritikovali Intel zbog toga...a kasnije je AMD uradio isto to samo sto ih je razdvoi na dve plocice.
Verovatno da imam IQ izmedju 50-60 i ja bi tako reagovao... Ja nemam nista protiv seljaka od njih makar neka korist...obradjuju njivu..mogao bi i ti da se ugledas na njih,a ne da prodajes pamet a nemas je ni za sebe..
:: :: :: :: :: :: :: :: ako vec idesh na cinizam i sarkazam, onda se najpre raspitaj da ne ispadnesh gloop i neiformisan kao sada.. :: :: :: :: :: :: Mislim da si preporukom procesora sa 2 jezgra u odnosu na 4(slovima:CETIRI) ispao MNOOOOGO PAMETAN.....Da je svima tvoja pamet...aj necu da pricam... :: :: :: :: :: :: :: :: :: DaSickSyste :: :: :: :: i na svim ovim sajtovima su korisceni FX70 i FX74 u paru.jedan na jedan e6600 bi pobedio :: :: koliko si ti arogantan i uporan.posiso si svu pamet sveta.ti mnogo pametan,ostali mnogo glupi :: :: :: Nisu ostali glupi niti sam to rekao.. :: Cisto za statistiku FX 70/72/74 idu u paru...Intel Q6700 nije jedan procesor sa cetiri jezgra nego dva procesora sa po dva jezgra na jednoj stampanoj ploci.. :: Imas isto to na tomshardware.I oni su prvi kritikovali Intel zbog toga...a kasnije je AMD uradio isto to samo sto ih je razdvoi na dve plocice :: :: :: DaSickSyste ::
da znam da idu u paru ali rade i samo jedan i neke prodavnice su podelile pakovanje.www.newegg.com
:: :: :: :: :: :: ko ti je kriv sto zivis u selu.. :: :: :: :: IDI U SELO PA OVERKLOKUJ FREZU U TRAKTOR... :: razmisli malo o tome...ima tu neke logike..siguran sam da bi znao kako to da uradis.. :: :: :: DaSickSyste
ja imam veliki IQ cim sam provalio da zivis u selu.Ili zivis u gradu,i to je moguce,posto se sa arogantnima retko ko druzi(jer arogantni medjusobno misle da su pametniji od onog drugog arogantnog) pa ije ni cudo sto znas samo 4 coveka.a to sto ja imam babu od 75 godina koja zivi u selu ne znaci da sam ja seljak.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.