Problem je sledeći, nakon nekog vremena rada zvučne kartice ubodene u PCI slot kartica je prestala da bude viđena od strane win (i sedmice i xp-a). Karticu sam probao u drugi računar i radi ispravno tako da sumnjam da su otkazali PCI slotovi na ploči. Sve ostalo radi normalno. Može li se nekako rešiti ovaj problem ili mora druga ploča? Unapred hvala i pozdrav svim forumašima
Jesi li probao malo da produvas slotove? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Problem je sledeći, nakon nekog vremena rada zvučne kartice ubodene u PCI slot kartica je prestala da bude viđena od strane win (i sedmice i xp-a). Karticu sam probao u drugi računar i radi ispravno tako da sumnjam da su otkazali PCI slotovi na ploči. Sve ostalo radi normalno. Može li se nekako rešiti ovaj problem ili mora druga ploča :: Unapred hvala i pozdrav svim forumašim ::
Ploca je najverovatnije. :: Problem je sledeći, nakon nekog vremena rada zvučne kartice ubodene u PCI slot kartica je prestala da bude viđena od strane win (i sedmice i xp-a). Karticu sam probao u drugi računar i radi ispravno tako da sumnjam da su otkazali PCI slotovi na ploči. Sve ostalo radi normalno. Može li se nekako rešiti ovaj problem ili mora druga ploča :: Unapred hvala i pozdrav svim forumašim ::
E vidiš to je dobra ideja, probao sam muzičku karticu u drugi računar i radi ispravno a padalo mi na pamet da probam drugu PCI karticu tamo gde muzička ne radi al nisam stigao, danas ću isprobati jer moguće da je došlo do nekog zaglupljivanja ploče sa PCI slotovima i kad joj ubacim neku drugu karticu možda proradi.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.