Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Dual core optimizer !!!!!!!!!!!!!
STRANA 1 OD 1
Petar89 Dual core optimizer !!!!!!!!!!!!! 18.03.2007. 11:26 T3674

status: user
broj poruka: 423

Pitanje da li cu dobiti neko poboljsanje i kakvo ce ono biti sa procesorom Am2 AMD64 X2 2.4GHZ.Naravno mislim na igrice
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Ako imaš para - kupi 18.03.2007. 12:30 #14264

broj poruka: 6645
Pa, ako sada furaš kelerabu ili semprončić, biće neke vajde...

Ne bih da ti tupim u čemu grešiš u pitanju.... ali je ipak zaključak da ćeš imati poboljšanje, ne kod starih igara, ali kod novih - verovatno. Biće valjda, optimizovane za dualcore ili, upravo, biće neoptimizovane za jedan procesor, što mi je nekako verovatnije za današnju industriju, Šta bilo, rezultat je isti.
U svakodnevnom radu, neko to može da iskoristi, a većina ne (tužna je istina da za word, internet i sl. ne treba ni nivo p4.... i da ih u 80% slučajeva ljudi osim u igrama, i ne iskoriste a oni već dobrano zastare).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 18.03.2007. 13:58 #14268

broj poruka: 3529
Cek! Cek! Preformulisi pitanje, jesi li ti mislio sta ces dobiti sa software-om Dual Core Optimizer(vec imas procesor) ili sa cpu-om dual core(nemas procesor)!!
Sa cpu-om dobijas i tekako(multitasking), a sa software-om je subjektivno, ja sam sa software-om dobio stabilnost(cudno mi se ponasao komp sa D.C. cpu-o bagovao je na nekim glupostima na desktopu itd.)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs