Hteo bih na moju staru plocu da stavim sedmicu... znam da ploca nije radjena za win7 ali bih da znam hoce li sve raditi ok ili ne. Nebih da sada probavam i rusim xp bez veze ako ce nakon instalacije win7, recimo da nema drajvere za lan ili sl pa da siznem... Ako neko ima iskustva sa ovim... Hvala
ma da, stavi sedmicu, nema veze ako mozda imas samo 1GB rama, sljakace to.. ispisi prvo koju konf imas?
:: Hteo bih na moju staru plocu da stavim sedmicu... znam da ploca nije radjena za win7 ali bih da znam hoce li sve raditi ok ili ne. Nebih da sada probavam i rusim xp bez veze ako ce nakon instalacije win7, recimo da nema drajvere za lan ili sl pa da siznem.. :: Ako neko ima iskustva sa ovim.. :: Hval ::
Vlasnik sam dotične i imam instaliran win7 na njoj još od kad se prvi put pojavio, do sad nisam imao nikakvih problema, instalirao sam gomilu verzija 7-ce i sve je radilo zuper, nikakvih problema sa lanom ili nečim drugim e sad nzm koliko imaš rama ja imam 4GB........
Imao tu plocu na njoj AMD 7750 Black edition procesor..radilo sve extra.... Nikakav problem..ploca je Vista READY. ako je za Vistu sto ne bi radilo i na Windows 7 .... . ) ja sam imao 2 gb rama... ako ti znaci nesto :D
Sori momci nisam imao vremena pre da odgovorim. Konfa nije problem nego mi zaista jaci komp ne treba imam ga takvog vec skoro tri godine i sve sljaka nego sam hteo da promenim win a da ne ulazem u hardver kada za to nemam potrebe... elem cpu Athlon x2 4200+box vga ati 3850/512mb/256bit ram 4Gb K.HyperX mb m2n-e hd wd black500gb/32mb DVD-rw / psu 650W....
:: Ma nemaš frke, ima da radi ko zmaj, bitno da imaš dosta memorije i neki dual po mogućnosti. Da znaš na čemu sam sve ganjao sedmicu.. :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: jel onu tiny varijantu :: :: :: :: Ma nemaš frke, ima da radi ko zmaj, bitno da imaš dosta memorije i neki dual po mogućnosti. Da znaš na čemu sam sve ganjao sedmicu.. :: ::
:: Hehe, tiny nego šta : :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: jel onu tiny varijantu :: :: :: :: :: :: :: Ma nemaš frke, ima da radi ko zmaj, bitno da imaš dosta memorije i neki dual po mogućnosti. Da znaš na čemu sam sve ganjao sedmicu.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.