Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Misljenja drugih vezano za HPET
STRANA 1 OD 1
Xenitron Misljenja drugih vezano za HPET 14.06.2011. 14:47 T36612

status: user
broj poruka: 202
Sa HPET opcijom koja je po defaultu ukljucena u biosu kada je ukljucena dobijam manje ocene vecih variteta nego kada je iskljucena klasican benchmark AMD overdrive
bez HPET off - 6100 score sa HPET on 4600 do 5300 skace gore dole :D
http://en.wikipedia.org/wiki/High_Precision_Event_Timer
gledao sam po drugim forumima nemaju pojma ljudi pa reko da cujem vasa misljenja iskustva vezana za HPET CHip :D hvala unapred
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed U datom tekstu obrati paznju na odeljke `compatibility` i `problems`. 14.06.2011. 15:06 #334782

broj poruka: 10998
Ne radi (kako treba) pod XP-om i starijim Linux-ima. HPET je zdruzeni proizvod M$-a i Intel-a.
AMD tako necemu nije dorastao

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Xenitron KKK 14.06.2011. 15:09 #334784

broj poruka: 202
Zato sam ga i ugasio pravi mi zabunu, ploca 790x-g45 bios 2.5 procesor amd quad core nije mi pravio probleme vec kad sam ga iskljucio bio sam malo znatizeljan on je u neku ruku postao odzivniji procitao sam da ulogu preuzima AHCI :D wtf hvala za odgovor drzacu ga OFF
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs