Sa HPET opcijom koja je po defaultu ukljucena u biosu kada je ukljucena dobijam manje ocene vecih variteta nego kada je iskljucena klasican benchmark AMD overdrive bez HPET off - 6100 score sa HPET on 4600 do 5300 skace gore dole :D http://en.wikipedia.org/wiki/High_Precision_Event_Timer gledao sam po drugim forumima nemaju pojma ljudi pa reko da cujem vasa misljenja iskustva vezana za HPET CHip :D hvala unapred
Zato sam ga i ugasio pravi mi zabunu, ploca 790x-g45 bios 2.5 procesor amd quad core nije mi pravio probleme vec kad sam ga iskljucio bio sam malo znatizeljan on je u neku ruku postao odzivniji procitao sam da ulogu preuzima AHCI :D wtf hvala za odgovor drzacu ga OFF
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.