Asus P5Q-E WiFi (sa sve antenicom) do oktobra u garanciji radi ko bog prelazim na i5 pa zato prodajem... Asus P5K SE/EPU ona je stara 3 godine i nije vise u garanciji al sljaka ko leptir takodje... I procena ako moze za Viewsonic VX2450wm LED u garanciji 2.5 godine...
ASUS P5Q-e WiFi - 40, 50eu. ASUS P5K SE\EPU - 25, 30, 35eu, kako se snadjes. montior vredi 170eu.
:: Asus P5Q-E WiFi (sa sve antenicom) do oktobra u garanciji radi ko bog prelazim na i5 pa zato prodajem.. :: Asus P5K SE/EPU ona je stara 3 godine i nije vise u garanciji al sljaka ko leptir takodje.. :: I procena ako moze za Viewsonic VX2450wm LED u garanciji 2.5 godine.. :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1514411
kako ne kupuju, kupuju i te kako, koliko samo meni puta zatreba tj nekome ko mi donese komp sa neispravnom plocom, socketA, pa 775, pa iDE hard, AGP itd, kupuje se to, i ko zna koliko ce dugo da se kupuje, jer ljudi nemaju para za novo..
:: :: :: Za drugu, mislim da je 30e vec recimo previse. Ima novih za te pare, losijih ali novih. Al opet ko sad kupuje 775, u tome je fazon :: ::
Slazem se. Samo ima vec nova sa integrusom i garancijom za 30-35e max
:: kako ne kupuju, kupuju i te kako, koliko samo meni puta zatreba tj nekome ko mi donese komp sa neispravnom plocom, socketA, pa 775, pa iDE hard, AGP itd, kupuje se to, i ko zna koliko ce dugo da se kupuje, jer ljudi nemaju para za novo. :: :: :: :: :: :: :: :: Za drugu, mislim da je 30e vec recimo previse. Ima novih za te pare, losijih ali novih. Al opet ko sad kupuje 775, u tome je fazon :: :: :: ::
pa da, ali plus procesor, plus memorija, plus ovo plus ono.. dok ti to sve objasnis nekome ko se pritom u to razume marica ima da rodis mecku
:: Slazem se. Samo ima vec nova sa integrusom i garancijom za 30-35e ma :: :: :: :: kako ne kupuju, kupuju i te kako, koliko samo meni puta zatreba tj nekome ko mi donese komp sa neispravnom plocom, socketA, pa 775, pa iDE hard, AGP itd, kupuje se to, i ko zna koliko ce dugo da se kupuje, jer ljudi nemaju para za novo. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za drugu, mislim da je 30e vec recimo previse. Ima novih za te pare, losijih ali novih. Al opet ko sad kupuje 775, u tome je fazon :: :: :: :: :: ::
Upravo na 775 plocu sa DDR2, znaci svoje staro prebacis na tu novu plocu.
Nadam se da smo se sad skontali?
Ima tih NOVIH 775 ploca i sa DDR2 i sa DDR3 od 3300 pa sve do 3800 dinara na kilo.
Mini ploce sa integrisanom grafikom do duse
A skoro je bila polovna 945 ali sa podrsku za 4GB rama i integrisanom grafikom za 1600 dinara. Ali puni format, ne skracena. Znam jel sam gledao tad tako nesto da uzmem.
u tom slucaju DA, ja sam mislio na starije komponentice
:: Upravo na 775 plocu sa DDR2, znaci svoje staro prebacis na tu novu plocu :: :: Nadam se da smo se sad skontali :: :: Ima tih NOVIH 775 ploca i sa DDR2 i sa DDR3 od 3300 pa sve do 3800 dinara na kilo :: :: Mini ploce sa integrisanom grafikom do dus :: :: A skoro je bila polovna 945 ali sa podrsku za 4GB rama i integrisanom grafikom za 1600 dinara. Ali puni format, ne skracena. Znam jel sam gledao tad tako nesto da uzmem :: :: Mada mislim da je za P35 30e OK pocetna cena :: :: Poz!
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.