Pozz ljudi!kupio sam ovu matičnu ploču pre nekih mesec dana i mogu reći samo reču hvale za nju.Međutim imam jedan možda ne tako bitan problemčić.Instalirao sam Control Centar ali mi ne daje opcije za Green Power kao ni opcije za isključivanje onih LED lampica tačnije sve četiri su konstantno upaljene.Probao sam sam i sa reinstalacijom CC ali nije pomoglo.Takođe ako bi neko znao da mi objasni šta treba da bude upaljeno od opcija u biosu i instalirano od programa da bi mi proradio Cool and Quiet ventilatori mi se stalno vrte na maksimalnom broju obrtaja dok X955 spušta frekvenciju na 800 Mhz.Hvala unapred pozz.
jednostavno, udji u bios i ukljuci opciju cool`n quiet.
:: :: Pozz ljudi!kupio sam ovu matičnu ploču pre nekih mesec dana i mogu reći samo reču hvale za nju.Međutim imam jedan možda ne tako bitan problemčić.Instalirao sam Control Centar ali mi ne daje opcije za Green Power kao ni opcije za isključivanje onih LED lampica tačnije sve četiri su konstantno upaljene.Probao sam sam i sa reinstalacijom CC ali nije pomoglo.Takođe ako bi neko znao da mi objasni šta treba da bude upaljeno od opcija u biosu i instalirano od programa da bi mi proradio Cool and Quiet ventilatori mi se stalno vrte na maksimalnom broju obrtaja dok X955 spušta frekvenciju na 800 Mhz.Hvala unapred pozz.
Pored cool&quiet moraš i u hardware monitor sekciju u biosu i da staviš kontrolu ventilatora na auto, imaš i da mu podesiš kako tačno da se ponaša i da odabereš da li ti je ventilator 3-pin ili 4-pin.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Pozdrav, imam ovu plocu i jako jako sam zadovoljan sa njom, mozesh da joj radish i podeshavash apsolutno sve shto ti padne na pamet i jako lepo i stabilno radi. Shto se tice tvog `problema` batali CC i u biosu podesi da ti je green power disable kao i c&Q i ostale stvari pogotovu ako otkljucavash jezgra i klokujesh procesor, sve to radi iz biosa direktno i batali software varijante sve radi fenomenalno :)
Rekli su da ce tesko Phenom II 955 ispod 120 evra i evo ga na 89 evra. Memorija je pala 50%, tesko je jedino kod Apple. Ja sve radim kontra. Prvo kupio grafiku pa trebam bolji procesor koji radi i na staroj ploci, pa ovu plocu. imam i jednog misica u vidu
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.