Poslao sam plocu na reklamaciju posto mi nije radio ni jedan dvd na njoj,ploca mi se vratila kao dobio sam istu samo drugu ajde da verujem posto mi nisu vratili garanciju da vidim seriski br. nije ni to problem instalirao sam sistem i sve radi moze se reci dobro. Instaliram CPU-Z i imam sta da vidim temperatura jezgara na procesoru 23-25C sto nije moguce,Core speed se konstantno menja od 1000MHz do 2900MHz,mnozilac isto tako od 5 do 10,brzina rama se takodje konstantno menja od 200 do 400 MHz!!!!!!!!!!!!!! Ne znam sta se desava,komp kao komp radi solidno ma da jos nisam probao nista zahtevnije!!!!!! Moze li mi neko reci sta se desava???
Imam Athlon x2 5600+,gigabayte GA M56S S3,4x1GB OCZ Platinum. Menjaju mi se frekfrencije i Procesora i ram memorije svake 2-3 sekunde sa velikim odstupanjima,temperatura Procesora je nenormalno mala 23-24 stepena. Kakav crni Cool`n`Quiet ne moze mi menjati on frekfrencije Bre!!! Mislim da ploca umire ali nisam siguran mozda i ne ali nesto debelo nije u redu!!!! Bilo kakva pomoc bi dobro dosla!!!
Čovek se žali što su mu niske temperature procesora...
...pa šta je tu loše? To što ti skaču clockovi je normalna stvar, i dobra... Ti bi da ti radi procesor na 100% i da bude temperatura na 70c? __________________ Scourge of PCBerza
Hocete da kazete da je O.K. da ti mnozilac bude x5 a posle 2 sec x10 posle 2 sec x8 i tako u beskonacno,takodje da ti memorija radi na 600MHz posle 2 sec na 800MHz i tako dalje????Mislim da mi se cuje povremeno na 1.2 sec cvrcanje negde na ploci ili gde li vec...... Ako je tako O.K. nisam imao pojma ali nikada do sada nisam video nesto tako i mislim da to nije u redu!!! Gde li je Raic kad ti je potreban??!!
No comment! Da si prochitao bar na sekund link shto sam ti ostavio mozda bi i znao neshto da ne kazem nauchio! Probaj malo da se druzish sa Google.... !!!
:: Imam Athlon x2 5600+,gigabayte GA M56S S3,4x1GB OCZ Platinum :: ::Kakav crni Cool`n`Quiet ne moze mi menjati on frekfrencije Bre!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Raic će isto da ti kaže da isključiš u biosu cool&quiet na časak pa vidiš oće li i onda da šetaju množioci i frukfuruncije.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Hocete da kazete da je O.K. da ti mnozilac bude x5 a posle 2 sec x10 posle 2 sec x8 i tako u beskonacno,takodje da ti memorija radi na 600MHz posle 2 sec na 800MHz i tako dalje????Mislim da mi se cuje povremeno na 1.2 sec cvrcanje negde na ploci ili gde li vec..... :: Ako je tako O.K. nisam imao pojma ali nikada do sada nisam video nesto tako i mislim da to nije u redu!! :: Gde li je Raic kad ti je potreban??! ::
Cekajte i moj procesor kada nije klokovan ako je Balanced Power Opcija radi na 800MHz-3400MHz. Kada ga klokujem radi samo na kloku koji sam stavio to je normalno valjda za sve procesore. Ali ako stavis na Hihg Performanse i eventulano podignes malkice samo klok on nema razloga da ga spusta dole vise. Mozda ne moras ni da ga klokujes samo High Performanse. Mislim bar da je tako. Ta Cool `n Quiet je meni iskljucena opcija. To je za Box cooler.
Meni su u DirectLinku lepo ljudi otisli iza i iskopirali sebi garanciju a meni ostavili posto je spojena za grafu, maticnu, memoriju i surge protector. Garancija je kod mene i dalje. Ali ja svake komponente imam zapisano u notesu ne samo seriske brojeve nego svaki broj koji sam video na komponenti. Bilo zasta. Za sve sto imam. Tako da i da su uzeli garanciju normalno je zapisati broj negde.
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Cekajte i moj procesor kada nije klokovan ako je Balanced Power Opcija radi na 800MHz-3400MHz. Kada ga klokujem radi samo na kloku koji sam stavio to je normalno valjda za sve procesore. Ali ako stavis na Hihg Performanse i eventulano podignes malkice samo klok on nema razloga da ga spusta dole vise. Mozda ne moras ni da ga klokujes samo High Performanse. Mislim bar da je tako. Ta Cool `n Quiet je meni iskljucena opcija. To je za Box cooler :: :: Meni su u DirectLinku lepo ljudi otisli iza i iskopirali sebi garanciju a meni ostavili posto je spojena za grafu, maticnu, memoriju i surge protector. Garancija je kod mene i dalje. :: Ali ja svake komponente imam zapisano u notesu ne samo seriske brojeve nego svaki broj koji sam video na komponenti. Bilo zasta. Za sve sto imam. Tako da i da su uzeli garanciju normalno je zapisati broj negde :: :: :: :: ASUS-CORSAIR-LOGITEC :: ::
DFI DK 790FX M2RS Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 212 Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz WD 3200AAKS nvidia 8500 GT LG W2243S-PF Chieftec gps 400w Logitech X-230 2.1 Audigy LS sb 0310
:: Cekajte i moj procesor kada nije klokovan ako je Balanced Power Opcija radi na 800MHz-3400MHz. Kada ga klokujem radi samo na kloku koji sam stavio to je normalno valjda za sve procesore. Ali ako stavis na Hihg Performanse i eventulano podignes malkice samo klok on nema razloga da ga spusta dole vise. Mozda ne moras ni da ga klokujes samo High Performanse. Mislim bar da je tako. Ta Cool `n Quiet je meni iskljucena opcija. To je za Box cooler :: :: Meni su u DirectLinku lepo ljudi otisli iza i iskopirali sebi garanciju a meni ostavili posto je spojena za grafu, maticnu, memoriju i surge protector. Garancija je kod mene i dalje. :: Ali ja svake komponente imam zapisano u notesu ne samo seriske brojeve nego svaki broj koji sam video na komponenti. Bilo zasta. Za sve sto imam. Tako da i da su uzeli garanciju normalno je zapisati broj negde :: :: :: :: ASUS-CORSAIR-LOGITEC :: ::
Ploca koja cvrchi podleze reklamaciji u svetu. Ne morate da kazete to i to cvrchi ako cvrchi ide na reklamaciju. Cvrchanje ne ulazi uz nalepnice u paket sa plocom kada se kupuje. Pogotovu cuveni Hihg Pitch Noise od koga kuchici ujedaju sve oko sebe i macke grebu skacu kao pomahnitale. Ja mislim da za to postoji i ukuza da se sve sto proizvodi takav zvuk mora ukloniti recimno na radnom mestu i ako se zaposleni i dalje zalje kazne su veoma velike.
A to za 25C nije ocitavanje neko u redu sigurno. Gigabyte je poznat po tome da je nas nekoliko trazilo program za chitanje NB-SB tem,p na tim plocama i nisu nasli. Ja imam 3 programa za ASUS koja to citaju. A od kada je ona unutra chita i AIDA64. Ovi drugi su to krili kao zmija noge.
Ti si lud ako ih kontaktiras ponovo bez suda i inspekcije. Nemoj njima ni da kazes sta su uradili ako vidis da je neispravno odmah zovi ustanove za zastitu potrosaca, sud, inspekciju, novine, sta zelis vec.
U stvari mozes da ih zoves da ih obavestis i kada kazes svoje spustis slusalicu i ne slusas dalje savete da doju ponovo da ti zamene. To ce svakako uraditi ali su imali prilike za to mirno. To sve pod uslovom da provalis da to stvarno zajebava.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.