ee raja ima li ko neki predlog za hladjenje gore navedenog a da nekosta 50 eura, trenutno je skinut njegov stock ventilator i nabudjen titan colermaster sa nekog starog lga 775 colera pa trazim trajnije i pristojnije resenje inace temp. je 48 c u praznom hodu zatvoreno kuciste a padne na 44 kad otvorim kuciste bitno mi je da je sto tise moguce. inace njegov stock je vrteo na 5000 obrtaja i bio nenormalno glasan pa sam ga zato menjao cool&quie sam morao iskljuciti ovaj sad vrti na 2800+-100 i da se podneti neka ideja?
Najjeftinije a najpristojnije resenje je hyper 212+ Mozes i Xigmatek Gaia da uzmes
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: ee raja ima li ko neki predlog za hladjenje gore navedenog a da nekosta 50 eura, trenutno je skinut njegov stock ventilator i nabudjen titan colermaster sa nekog starog lga 775 colera pa trazim trajnije i pristojnije resenje inace temp. je 48 c u praznom hodu zatvoreno kuciste a padne na 44 kad otvorim kuciste bitno mi je da je sto tise moguce. inace njegov stock je vrteo na 5000 obrtaja i bio nenormalno glasan pa sam ga zato menjao cool&quie sam morao iskljuciti ovaj sad vrti na 2800+-100 i da se podneti neka ideja?
:: Najjeftinije a najpristojnije resenje je hyper 212 :: Mozes i Xigmatek Gaia da uzme :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: ee raja ima li ko neki predlog za hladjenje gore navedenog a da nekosta 50 eura, trenutno je skinut njegov stock ventilator i nabudjen titan colermaster sa nekog starog lga 775 colera pa trazim trajnije i pristojnije resenje inace temp. je 48 c u praznom hodu zatvoreno kuciste a padne na 44 kad otvorim kuciste bitno mi je da je sto tise moguce. inace njegov stock je vrteo na 5000 obrtaja i bio nenormalno glasan pa sam ga zato menjao cool&quie sam morao iskljuciti ovaj sad vrti na 2800+-100 i da se podneti neka ideja?
ee raja a sta mislite o ovome ima li neko iskustva sa ovim COOLER MASTER - S775/AM3 HYPER TX3 - RR-910-HTX3-GP to sam natrcao sad u radnji u komsiluku pa ? dali da uzimam njega on mi odgovara i po velicini i finansiski?
:: :: :: ee raja a sta mislite o ovome ima li neko iskustva sa ovim COOLER MASTER - S775/AM3 HYPER TX3 - RR-910-HTX3-GP to sam natrcao sad u radnji u komsiluku pa ? dali da uzimam njega on mi odgovara i po velicini i finansiski?
:: ako ne klokujes onda je ok,inace mogu kazem da nisi vece sranje mogo da uzmes,naravno tu racunam sta ce biti kada oc procesor . :: :: :: :: CIrkuzanti su medju nama :: ::
ee raja nestigoh sinoc da montiram al evo sad istestirao temperatura niza za 12c odnosno sad je 36c netreba mi nikakav overclock radi na stok setupu kao host par vitual servera, nista hard gaming i to dodao sam i jednu osmicu na kuciste jos da izduvava sad je ok jedva se cuje i to samo ova osmica koju sam naknadno dodao pozz i hvalaaa
Uh sto je zlo kuler..aj baci na mail cenu cisto informativno .)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ako nekog zanima štogod jače nek mi se javi na mail, imam upravo Zalman CNPS10X Xtreme po ceni za kolege :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Raicu sunce li ti.. Nemoj me teras na muku da skidam ovo moje i da prodajem..da nemam ispite mozda bih to i radio..a mozda cu i da radim..pojma nemam sad. Cena je vrh, mislio sam da ces 50 da kazes. Javljam se na mail ako odlucim da utapam ovo moje. Samo mi reci, jel moze p&p na njega ili samo taj fabricki vent?
:: I jeste zlo, čim uzmeš u ruke vidiš da su pazili na svaku ivicu :: :: Ne mora na mail, za kolege 40e :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Uh sto je zlo kuler..aj baci na mail cenu cisto informativno . :: :: :: ::
Samo jedan i to taj fabrički, Ima produžena peraja na drugu stranu kao titan fenrir. Uglavnom na kućištu imaš vent odma iza njega tako da mu i ne treba, svejedno ima odlične performanse.
Lično ti ga ne bi preporučio za amd. Predvideli su da ga drži ona buđava štipaljka, možda sam paranoičan al mi taj sistem smrducka na afterthought... ajd i amdejcima da uzmemo koju kintu.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Raicu sunce li ti.. Nemoj me teras na muku da skidam ovo moje i da prodajem..da nemam ispite mozda bih to i radio..a mozda cu i da radim..pojma nemam sad. Cena je vrh, mislio sam da ces 50 da kazes. Javljam se na mail ako odlucim da utapam ovo moje. Samo mi reci, jel moze p&p na njega ili samo taj fabricki vent ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.