otkljucavanje jezgara(core unlock).Drugo, ako se nisi ranije petljao mnogo oko toga, procitaj ti malo o otkljucavanju i regulisanju voltaze(jer obicno treba vise snage za extra jezgro ili dva), nabavi bolji CPU kuler, i tek onda se upusti u tako nesto.
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
Procesor može da se otključa, zavisi sad kolko te usrala kupovina, nekima ne treba još napona, nekima treba, neki se greju dosta više a neki ne... a neke ni ne možeš da otključaš
Reci koju ploču imaš, proizvođači različito zovu te opcije.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
re: Procesor može da se otključa, ..... a neke ni ne možeš da otključaš
Eto da li ti je sad sve jasno? Ako ne mozes da ga otkljucas onda nemoze da se otkljuca ali mozda ti neznas kako da ga otkljucas pa zbog toga nije otkljucan ali ..... Sta da ti kazem neces ga otkljucati ako ima katanac :P
E Raic molim te daj i meni link sa drajverima na DVD. Hvala Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Dobro... taj model sam po sebi može da se otključava, podržava tu instrukciju i poseduje neaktivna jezgra, svaki će da se otključa a neki će čak biti stabilni nakon toga. Može tako?
:: re: Procesor može da se otključa, ..... a neke ni ne možeš da otključa :: :: Eto da li ti je sad sve jasno? Ako ne mozes da ga otkljucas onda nemoze da se otkljuca ali mozda ti neznas kako da ga otkljucas pa zbog toga nije otkljucan ali ..... Sta da ti kazem neces ga otkljucati ako ima katanac : :: Elektrofusio :: Powered by ReactorSuperia :: ::
Ok, gigabyte znači. Ideš ovako po sledećim koracima:
1. Secure the keys - Nabaviš ploču koja podržava otključavanje i odgovarajući procesor. 2. Ascend from darkness - Ideš u bios i staviš `Automatic Clock Calibration` (ACC) na `AUTO` 3. Rain fire - Staviš `EC Firmware` na `Hybrid` 4. Unleash the horde - Resetuješ mašinu, moliš se da uđe u windows i ako uđe prebrojiš jezgra. 5. Skewer the winged beast - Provučeš ga kroz popularne programe za ispitivanje stabilnosti ko što su prime i linx. 6. Wield a fist of iron - Ako puca dodaš još malo napona. 7. Raise Hell - Ako i to ne pomaže pizdiš neko vreme. 8. Freedom - Pošto si ispizdeo do mile volje odagnaš od sebe svaku misao o otključavanju... ili baciš sve u kantu.
Jebeno je kad ne moze ljudski kroz BIOS ili softver da se otkljuca, a jos kad je Gigabyte...
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
:: Ok, gigabyte znači :: Ideš ovako po sledećim koracima :: :: 1. Secure the keys - Nabaviš ploču koja podržava otključavanje i odgovarajući procesor :: 2. Ascend from darkness - Ideš u bios i staviš `Automatic Clock Calibration` (ACC) na `AUTO` :: 3. Rain fire - Staviš `EC Firmware` na `Hybrid :: 4. Unleash the horde - Resetuješ mašinu, moliš se da uđe u windows i ako uđe prebrojiš jezgra :: 5. Skewer the winged beast - Provučeš ga kroz popularne programe za ispitivanje stabilnosti ko što su prime i linx :: 6. Wield a fist of iron - Ako puca dodaš još malo napona :: 7. Raise Hell - Ako i to ne pomaže pizdiš neko vreme :: 8. Freedom - Pošto si ispizdeo do mile volje odagnaš od sebe svaku misao o otključavanju... ili baciš sve u kantu :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: raic, ploca je GA-770T-USB :: :: :: :: :: ::
Iscimaces coveka ima da ga nasekira posle ovog demonskog tutorijala.
Znaci sta nam treba : davidova zvezda( pozeljno od srebra), sveta voda, dzakce soli i neka visoko zapaljiva materija da spalis ostatke ako ritual ne prodje kao sto je planirano.
But first uzmi kendakolor crvene boje,skloni tepih i iscrtaj ovaj znak na parketu: http://fwd4.me/03HP
Postavi komp u sredini, tako da su optike okrenute prema istoku a zatim ponavljaj ove reci:
The power of AMD compels you X 4
Samo pazi da nema macaka u blizini jer su one zastita od underworld-a i svih demona otkljucavanja koji odatle dolaze.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ok, gigabyte znači :: Ideš ovako po sledećim koracima :: :: 1. Secure the keys - Nabaviš ploču koja podržava otključavanje i odgovarajući procesor :: 2. Ascend from darkness - Ideš u bios i staviš `Automatic Clock Calibration` (ACC) na `AUTO` :: 3. Rain fire - Staviš `EC Firmware` na `Hybrid :: 4. Unleash the horde - Resetuješ mašinu, moliš se da uđe u windows i ako uđe prebrojiš jezgra :: 5. Skewer the winged beast - Provučeš ga kroz popularne programe za ispitivanje stabilnosti ko što su prime i linx :: 6. Wield a fist of iron - Ako puca dodaš još malo napona :: 7. Raise Hell - Ako i to ne pomaže pizdiš neko vreme :: 8. Freedom - Pošto si ispizdeo do mile volje odagnaš od sebe svaku misao o otključavanju... ili baciš sve u kantu :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: raic, ploca je GA-770T-USB :: :: :: :: :: ::
Ili samo da pročita ovo boldovano s jakim ruskim naglaskom.
:: :: :: Znaci sta nam treba : davidova zvezda( pozeljno od srebra), sveta voda, dzakce soli i neka visoko zapaljiva materija da spalis ostatke ako ritual ne prodje kao sto je planirano :: :: But first uzmi kendakolor crvene boje,skloni tepih i iscrtaj ovaj znak na parketu: http://fwd4.me/03H :: :: Postavi komp u sredini, tako da su optike okrenute prema istoku a zatim ponavljaj ove reci :: :: The power of AMD compels you X :: :: Samo pazi da nema macaka u blizini jer su one zastita od underworld-a i svih demona otkljucavanja koji odatle dolaze :: :: God bless ::
Otkljucao sam sva jezgra. Ne znam samo da li ovaj njegov originalni kuler moze da ga ohladi ili da kupim drugi ... Koji je najbolji program za proveru temperature? Hvala
:: Otkljucao sam sva jezgra. Ne znam samo da li ovaj njegov originalni kuler moze da ga ohladi ili da kupim drugi ... Koji je najbolji program za proveru temperature? Hvala
:: Otkljucao sam sva jezgra. Ne znam samo da li ovaj njegov originalni kuler moze da ga ohladi ili da kupim drugi ... Koji je najbolji program za proveru temperature? Hvala
pusti neki linx ili odigraj neke igre pusti neke benchmarke iz igara , prati temperature , nije poenta ako su se otkljucala jezgra , moras da proveris sa raznim testovima da li su 100% STABILNA + temperature.
aj srecno , pa se javi.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Ovaj NOCTUA NH-U09B SE2 je 3700 najjeftiniji dok je CoolerMaster Hyper 212+ negde oko 2500, sto nije mala usteda, ne znam sta da radim i sta da uzmem? Nisam pametan :D
:: Ako stedis uzmi CM 212 , :: nesto malo skuplje uzmi http://goo.gl/PV70k ja imam ovaj extra j :: i na kraju mozes tu Noktu ako ti se ne sted :: :: sve vredi svoju cenu , e sad koliko para imas to je jedino pitanje.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.