Nije mi jasno dokle ce vise koje kakvi likovi otvarati teme u smislu Intel vs AMD kao i ATI vs NVIDIA ????!!!!! Mislim da je svima jasno da Intel sije AMD u odnosu sa performansama kao sto ga nenormalno sije i u ceni i matematika je jasna!Ako imas para da ne znas sta ces sa njima uzeces Intel a ako si normalan korisnik ili gejmer i ako nisi sa nekim budzetom i nisi kompleksas uzeces AMD jer ce odraditi extra posao za mnogo manje para! ATI vs NVIDIA je isto jasna situacija nema znacajnih razlika u novcu kao ni u performansama tako da je ovde zaista stvar ukusa!Male su razlike u nekim serijama malo je bolji ATI u nekim NVIDIA ali je to sve smesno i dosadno!
Realno sve sto rekoh svi DOBRO znate ali i dalje SMARATE da mi se sere i pegla od krs glupih i ponovljenih tema!Koliko sam provali najveci sabani najcesce i postavljaju takva sranja,nadju neke komentare ko zna koga i odmah prema njima reaguju ma bole me,imao sam i ATI i NVIDIu i prezadovoljan sam sa oba proizvodjaca!!! I pitam se da li ce dosadne teme nekada na ovom foru prestati posto em ubiste forum em ubiste i svoj mozak ispirajuci ga sa istim temama!!!
Kao sam sad ja pametan, ma da mislim da sam 100% tacan!
Eh bre Kuglo ... pa ANANDTECH je kriv, nisu Gremlini! .) Odi malkice tamo i videćeš da prema njima i obični Dual Core Intel-i šiju za mnogo poena AMD Phenom-e sa punokrvnih 4 jezga. Onda računica i nije tzako jasna ....
Kako je to moguće?!? Pa moguće je, papir, tj sajt trpi sve što neko napiše ... ta da li je istina ili ne nije bitno, bitno je da klinci veruju u anand i pozivaju se na isti. Eto, ima i Intel-a za male pare ... .)
Ja se 100% slazem sa tobom , intel je trenutno jaci ali je zato i dosta jaci sa cenom.
Grafike su tu negde kad se uzme cena u obzir +- 10% preformanse i to je to, dakle maltene opet dodje na isto.
Imao sam oba cpu-a u kombinaciji sa obe grafike, sve je uvek lepo radilo.
Sve se vidi u temi od Mede kada je testirao phenom II 955 u kombinaciji sa 560 bez ti, isti rezultat kao i na sandy bridge +- 5-10%, odmah se javili intelovci i krece pljuvanje kako to moze da bude istina kada je skoro 3x jeftiniji i ne mogu ljudi da prihvate da za gejming je sasvim dovoljan 955 :)
Nije bitno da li je odgovoreno na nju 1 ili 100 bitno je da li je recena sustina! Najvise poludim kada postavim temu ima krs odgovora a niko mi nije ni rekao sta sam pitao,trazio i slicno! Do sada nisam nikada procitao sustinu u takvim temama sve je rekla kazala i slicno porede se babe i zabe i tome slicno! Ma da razumem sa jedne strane,mi tj. Srbi vole da seru i prde a pogotovu da se prave pametni pa im tako dobro dodje da na ovakvim mestima sve to i rade. Kao sto sam postavio temu svaka cast raicu i slicnima ali malo je takvih!
::Do sada nisam nikada procitao sustinu u takvim temama sve je rekla kazala i slicno porede se babe i zabe i tome slicno ::Ma da razumem sa jedne strane,mi tj. Srbi vole da seru i prde a pogotovu da se prave pametni pa im tako dobro dodje da na ovakvim mestima sve to i rade.
Vidis druze niko ovde nije placen ni na sat ni na normu pa da ocekujes od njega da se ponasa kao da si mu ti ili bilo ko drugi direktno pretpostavljeni.
Svi mi ovde mozemo i hocemo da pomognemo, ali isto tako je ovaj vid zajednice za nas Srbe je i ujedno relaksacija u svom ovom sivilu koje nas okruzuje. Tako da mislim da je veoma ne promisljeno nazivati normalne ljudske osobine prdenjem/pametovanje/sranjem....
U ostalom meni je secanje fotografsko i ne secam se da sam video tvoju teme gde nisi dobio odgovor koji si trazio?, a takvih usera koji su bili uskraceni za isti je dosta jer ipak smo mi samo ljudi a ne neciji calling/service centar.
Mislim da o tome rasprave nece biti posto se zna ko donosi apple i tu nema mnogo firmi i oni svoj ugled u svetu cuvaju. Nisdu prepustili da neko sakuplja poluispravno po Evropi i prodaje ovde, pecheno, reparirano, sa upotrebljenim jeftinijim delovima ako su u toku proizvodnje nestali dobri pa da se ne ceka jedan deo se pravi sa losijim dok ne stignu dobri pa to ne ide u EU itd. Inace svadje poteknu iz dve pecnice grafickih karti. Navode se ljudi da placaju skuplje. Mac ako kupujes imas radnju gde je servis, dodatna oprema, drugacije se gleda na to. To nije simbol Kine i I Tajvana kao ovo. Ovde su samo cekali da nam nabace krivicu ako kupujemo iPhone, iPod itd. Sto se mene tice dali mi povod za njih da kupim. Veliki. Da bi kupovali Samsung i ostale.
Tvoja mama nije to rekla, koliko znam voli UltraViolet. Prvi pacovchjic poklonjen ni manje ni vise Cayman najaci. Majko moja ko je dobio los i ko je za malo tu sud izbegao jer neko nece da se muci oko toga samo me zanima. Neboj se za procesor radi ce do Bulldozera a ako ATI 54870 rikne to znaci da ja dobijam GTX580 i 1800 din. Ili 41. ili 43.000 din ne znam koliko bese. Jedino sto se vezem psihicki za stvari koje lepo rade pa volim da ih imam i kada kupim novo nesto.
Prvi pacovchjic poklonjen ni manje ni vise Cayman najaci. Majko moja ko je dobio los i ko je za malo tu sud izbegao jer neko nece da se muci oko toga samo me zanima.
U stvari oprostio bi ima 1800 din. Uzeo bi kartu koja je najbliza ceni koju sam platio a ono ostalo im poklonio. Bio bi dobar. Sta hocete na zapadu ne bi poklanjali tako. To je moja velikodusnost. Samo ne bi bio nimalo srecan jer ja moju kartu volim i meni je najaci ATI normalni izbor prvi bio. A ne GTX580. O toj razmisljam jer sam dobio pokvaren primerak Caymana.
Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina, mis`im na ovome svetu što bi naglasio, da propaganda, što većina kažu do ovome nije istina..
u da te je mengele imao stavio bi te za njegovog savetnika! takav mozak sa toliko ne razjasnjene sive mase bi mu bila premija medju ludackim poduhvatima!!! dva ludaka ruku pod ruku
Mozda bi me zaposlio ali da zatvaram vrata od komore za vama. Zato sada ako zelis dobro takvima kakvi su ti poklonili kartu pomoli se da me ATI dobro sluzi. Jos jednom kazem to je prednost primeraka koji nisu obicni. Da je obican ATI 5870 lako bi nasli zamenu. Ovako ilki ova ista ili najbliza njenoj ceni koja je placena. Jbg pametan mozda i moze da izvuce prednost od poluispravnih primeraka. Ako prica nadje put do javnosti i zakon se postuje. Znam ja kako rade skroz ispravne karte, to se ne kvari od prasinice i pogleda. Niti ventilator zuji, niti kvalitetne i dostojne proizvodjaca i cene zavojnice zuje, niti opada voltaza, niti sta se desava sve ljudima da ne mogu da obore brzinu ventilatora sa 100%. Zamislite to. Agonija.
validation gpu z . o kojima toliko blebeces. a i toliko me zanima o cemu bi pricao kad bi dobio vise tu zamenu i resio temperaturne probleme.... ma verovatno bi ih opet izmislio kao sto izmisljas ove!!
daj validation i slobodno stavi u potpis wlada brainstorm da bude prava validacija
Zapadni menatlitet fali a i ovo sto se nama desava sa istocnom robom i ljudima koji to donose tu Apple ne ucestvuje. To je za njih nedopustivo ja mislim. Koje karte ja ne znam kako se radi taj validation. Mogu da stavim sliku iz kkog kazes ugla.
pa i gliste sto pod zemljom cekaju kisu znaju za GPU-Z ako nemas instaliraj taj program i imaces gore u desnom uglu validate jednostavno posle samo link postavi ovde i potpisi se wlada ili kako god hoces plus dodaj brainstorm
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.