Skor mi je 73. Medjutim, ovo sam odradio pre vise od pola godine, sada mi je procesor nastelovan na 4 GHz pa bih imao nesto veci skor. Mrzi me da opet pustam LynX.
:: Ovo je 64-bitni Windows i 64-bitni režim - zato su ti rezultati MAKAR DUPLO veći... Daj 32-bitni režim, da se tu vidimo... :: :: :: :: ..i to bez HT : :: :: :: :: http://img855.imageshack.us/img855/2705/20110423175928.jp :: :: :: :: Steta,mali OC potencijal.Da je bar moglo jos malo . :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: ::
To je mogućnost koju SB može da koristi: AVX instrukcije. Besmisleno je to isključivati, jer nema unapređenja na SSE instrukcijama i onda koja je poenta?
:: Ovo je 64-bitni Windows i 64-bitni režim - zato su ti rezultati MAKAR DUPLO veći... Daj 32-bitni režim, da se tu vidimo... :: :: :: :: ..i to bez HT : :: :: :: :: http://img855.imageshack.us/img855/2705/20110423175928.jp :: :: :: :: Steta,mali OC potencijal.Da je bar moglo jos malo . :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: ::
Retardu, skor ti je visok ZBOG `PROPRIETARY` AVX INSTRUKCIJA i 64-bitnog režima. Isključi to, ako se da isključiti (nemam 2600k i adekv. ploču, pa ne znam kako i da li je moguće isključiti, so forgive me), i odradi test u 32-bitnom režimu, pa da vidimo skor.
Nadam se da se ne ljutiš zbog titulice `retard`, s` obzirom da i ti i ja odlično znamo da ti NIKADA i NIKAKO ne prezaš od nipodaštavanja drugih ljudi, kao, na primer, što si meni odbrusio da `ne lupam`.
:: Ne lupetaj majke ti :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: Ovo je 64-bitni Windows i 64-bitni režim - zato su ti rezultati MAKAR DUPLO veći... Daj 32-bitni režim, da se tu vidimo... :: :: :: :: :: :: :: ..i to bez HT : :: :: :: :: :: :: http://img855.imageshack.us/img855/2705/20110423175928.jp :: :: :: :: :: :: Steta,mali OC potencijal.Da je bar moglo jos malo . :: :: :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Slažem se, sve je to OK, ali KOLIKO software-a do sada koristi AVX? Sa druge strane, skoro sve ja optimizovano MAKAR za SSE3, ako ne i za SSE4/4.1...
:: To je mogućnost koju SB može da koristi: AVX instrukcije. Besmisleno je to isključivati, jer nema unapređenja na SSE instrukcijama i onda koja je poenta :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 :: :: :: :: Ovo je 64-bitni Windows i 64-bitni režim - zato su ti rezultati MAKAR DUPLO veći... Daj 32-bitni režim, da se tu vidimo... :: :: :: :: :: :: :: ..i to bez HT : :: :: :: :: :: :: http://img855.imageshack.us/img855/2705/20110423175928.jp :: :: :: :: :: :: Steta,mali OC potencijal.Da je bar moglo jos malo . :: :: :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
`Running IBT or LinX with the latest AVX instruction set gains you something like 30 gflops with a stock processor.
That to me is a big deal in terms of performance, but my question is will any software ever use this new AVX instruction set or is it just a benchmarking gimmick?`
Slažem se sa tobom donekle, ali ovo je bench/stability aplikacija, te je nebitno da li neke druge aplikacije koriste te instrukcije, a definitivno će ih biti u budućnosti(mislim na aplikacije). Na kraju krajeva, kad udariš u zid sa jednom granom, okrećeš se ka dugoj.
:: Slažem se, sve je to OK, ali KOLIKO software-a do sada koristi AVX :: Sa druge strane, skoro sve ja optimizovano MAKAR za SSE3, ako ne i za SSE4/4.1.. :: :: :: To je mogućnost koju SB može da koristi: AVX instrukcije. Besmisleno je to isključivati, jer nema unapređenja na SSE instrukcijama i onda koja je poenta :: :: :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 :: :: :: :: :: :: :: Ovo je 64-bitni Windows i 64-bitni režim - zato su ti rezultati MAKAR DUPLO veći... Daj 32-bitni režim, da se tu vidimo... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ..i to bez HT : :: :: :: :: :: :: :: :: http://img855.imageshack.us/img855/2705/20110423175928.jp :: :: :: :: :: :: :: :: Steta,mali OC potencijal.Da je bar moglo jos malo . :: :: :: :: :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Eto koja si ti bundeva kad ne znas ni sto sam ti rekao da lupas!
Ja nipodastavam druge?Svaka cast na tome!Ovde redom marsiraju po tebi ,jebe te ko god stigne ja ti nikad nisam rekao ruznu rec (uvredu) ti meni da sam retard.To je tvoja kultura druze i percepcija.
Lozis se tu ko neka veverica,jebao te AMD i tu temu si zato okacio.Dva dana smaras oko toga ,teras mak na konac bez i jednog jedinog argumenta. Taj LinX rezultat cak i nije moj,ja trenutno imam AMD ,to je sa xtremesystems foruma.Imas listu ,odes na pravi forum a ne forume za babe i dede spanskih sapunica :)
A sad ponovo razmisli sto sam ti rekao da lupas jer si izvalio jednu notornu glupost!Prst na celo i razmisljaj!
AMDizacija
:: Retardu, skor ti je visok ZBOG `PROPRIETARY` AVX INSTRUKCIJA i 64-bitnog režima :: Isključi to, ako se da isključiti (nemam 2600k i adekv. ploču, pa ne znam kako i da li je moguće isključiti, so forgive me), i odradi test u 32-bitnom režimu, pa da vidimo skor :: :: Nadam se da se ne ljutiš zbog titulice `retard`, s` obzirom da i ti i ja odlično znamo da ti NIKADA i NIKAKO ne prezaš od nipodaštavanja drugih ljudi, kao, na primer, što si meni odbrusio da `ne lupam` ::
:: Eto koja si ti bundeva kad ne znas ni sto sam ti rekao da lupas :: :: Lozis se tu ko neka veverica,jebao te AMD i tu temu si zato okacio.Dva dana smaras oko toga ,teras mak na konac bez i jednog jedinog argumenta
As I was saying...
I rest my case. That`s what happens when a pipsqueak, geeky, filthy-rich, over-protected little nerd doesn`t go through his due hazing and molestation in high school, cause his mommy pulled all the strings she could to put him through a school where he`d be well protected from anything... So he ends up an overly-arrogant little bratty b*tch with a deeply-etched superiority complex, who thinks the world owes him a living, and has no respect for anybody. (but his mommy... Maybe.)
Alas... This is neither the place, nor the time. Enjoy it while you can.
To pricas o sebi?Verujem da ti je detinjstvo bilo jako tesko i da su te ugnjetavali a mozda i zlostavljali.Sad zbog toga imas trzavice..Sta da ti kazem.Moje saucesce..
This the end of the road.Bye, bye little fanboy .
Brain burning
::As I was saying... :: :: I rest my case. That`s what happens when a pipsqueak, geeky, filthy-rich, over-protected little nerd doesn`t go through his due hazing and molestation in high school, cause his mommy pulled all the strings she could to put him through a school where he`d be well protected from anything... So he ends up an overly-arrogant little bratty b*tch with a deeply-etched superiority complex, who thinks the world owes him a living, and has no respect for anybody. (but his mommy... Maybe. :: :: Alas... This is neither the place, nor the time. Enjoy it while you can.
Koliko ti treba... Nije poenta da lažiramo jedni druge, nego da postujemo rezultate CPU-a koji rade na stabilnim frekvencijama, a ne ono - `izdržaće jedan prolaz, a onda sledi Hirošima i plavi ekran`...
:: Koliko ti treba.. :: Nije poenta da lažiramo jedni druge, nego da postujemo rezultate CPU-a koji rade na stabilnim frekvencijama, a ne ono - `izdržaće jedan prolaz, a onda sledi Hirošima i plavi ekran`...
Ima svrhe, nema veze što nije klokovan... Svako može da pretpostavi koliko bi izvukao da si ga klokovao, s` obzirom da to raste direktno, u smislu - 30% overklok bi trebalo da se odraži 30% većim broj GFLOPS-a...
:: Ali ja poceo da radim Linx, nije mi klokovan cpu! Onda nema svrhe jelte :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: Koliko ti treba.. :: :: Nije poenta da lažiramo jedni druge, nego da postujemo rezultate CPU-a koji rade na stabilnim frekvencijama, a ne ono - `izdržaće jedan prolaz, a onda sledi Hirošima i plavi ekran`...
:: Ima svrhe, nema veze što nije klokovan... Svako može da pretpostavi koliko bi izvukao da si ga klokovao, s` obzirom da to raste direktno, u smislu - 30% overklok bi trebalo da se odraži 30% većim broj GFLOPS-a.. :: :: :: Ali ja poceo da radim Linx, nije mi klokovan cpu! Onda nema svrhe jelte :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: MSI 770-C4 :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: Gainward HD4850 G :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: :: :: Koliko ti treba.. :: :: :: Nije poenta da lažiramo jedni druge, nego da postujemo rezultate CPU-a koji rade na stabilnim frekvencijama, a ne ono - `izdržaće jedan prolaz, a onda sledi Hirošima i plavi ekran`...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.