kad sam hteo malo da klokujem procesor i izasao iz biosa i kad se ponovo upalio komp poceo da pisti ko alarm neki i iskljucio sam ga iz struje i kad sam ga ponovo upalio nije hteo da pokrene nista ali ploca ima struju...ako neko zna neko resenje...
ISCUPAS STRUJNI KABAL IZ NAPAJANJA PRITISNES I DRZIS HOME TASTER NA TASTATURI UBODES KABAL OD NAPAJANJA NAZAD BEZ PUSTANJA HOME TASTERA UPALIS KOMPJUTER NA DUGME NE PUSTAS HOME TASTER DOK SE RACUNAR NE UPALI
AKO OVO NE USPE, PONOVI ISTU PROCEDURU, SAMO OVOG PUTA SA insert TASTEROM
AKO NI OVO NE USPE, IZVADI STRUJNI KABL OTVORI STRANICU IZVADI BATERIJU BIOSA SACEKAJ 10 SEC VRATI BATERIJU VRATI KABAL I PALI
S1000RR
:: ma ne pokrene nista samo stoji...ne moze ni da se upali.. :: ::
Izvadi bateriju, ram, IZVADI CPU, otkaci HDD, optiku,.... sve. Ostavi 15 min. Vrati sve. Mora da upali. Pozdrav
:: kad sam hteo malo da klokujem procesor i izasao iz biosa i kad se ponovo upalio komp poceo da pisti ko alarm neki i iskljucio sam ga iz struje i kad sam ga ponovo upalio nije hteo da pokrene nista ali ploca ima struju...ako neko zna neko resenje...
swe sam skinuo i nece napajanje radi to sam probao ali nisam probao procesor i maticnu inace maticna ima dijagnozu na nju...probacu da izvadim i da je upalim bez cpu-a samo da zakacim vintilator...
Proveri da li ti uključuje ventilator od procesora. Da li se, nakog nekog vremena kada je isključena struja, pa kada je uključiš ventilatori na napajanju ili procesoru pomere samo za milimetar-dva?
Pozdrav!
Vlada
:: swe sam skinuo i nece napajanje radi to sam probao ali nisam probao procesor i maticnu inace maticna ima dijagnozu na nju...probacu da izvadim i da je upalim bez cpu-a samo da zakacim vintilator.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.