I ne deluje osobito dobro, samo dva pajpa od 6mm a i sistem za kačenje deluje fuš. Što se ventilatora tiče, devetke na 1800 obrtaja su po pravilu tihe, ne znam zašto i ova ne bi bila.
Xigmatek Loki je sigurno bolji izbor za 500din više.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Međutim s obzirom da imaš AMD-a značilo bi ti to što TX3 možeš da okreneš kako oćeš a Loki samo u jednom pravcu. Ako ti taj pravac odgovara onda dobro.
:: A između Xigmatech Loki i CM tx3, šta je bolji izbor?
ti juce ode da spavas? ovo sam ti napisao juce : gde bre to ima da se prodaje sad bi dao 2000din, arcticov nov je 50e. a inace za budzenje dve npr. devetke nemam ni iskustva ni alata cime bih nakacio to, a ne bi bilo lepo da nesto spadne dok je u loadu! sha mislis?
:: Naravno, nemaš brige. Odličan kuler za uža kućišta :: Ako imaš para i prostora za Gaia bilo bi dobro ali i Loki će da bidne dosta za taj procesor :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Xigmatek Loki sam video da je dosta povoljan, e sad, zanima me valja li šta :: :: Jel bi mogao da ohladi otključan i OC phenom II B55?
Prvo bi probao to s devetkama, džabe je. Ako oćeš možemo da probamo oće li to da popravi išta temperaturu, samo mi ostavi kartu na jedan dan dok još imam kod sebe dve devetke. Pričvršćivanje nije problem, mogu da ti napravim clipove da drže ko pas ježa.
Twin turbo sam viđao za dvadesetak evrićen, Extreme fala bogu nisam.
:: ti juce ode da spavas? ovo sam ti napisao juce : gde bre to ima da se prodaje sad bi dao 2000din, arcticov nov je 50e. a inace za budzenje dve npr. devetke nemam ni iskustva ni alata cime bih nakacio to, a ne bi bilo lepo da nesto spadne dok je u loadu! sha mislis :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd ::
po specifikacijama ne ide na gtx470/480 ? zato nisam obracao paznju sto se prodaje. mozda sam se zaj*bao! ae reci ti dan kad oces da ti ostavim i ako oces mogu ja da pazarim neke devetke ako su ti te prirasle za srce...
Možeš i sutra ako oćeš, što pre to bolje. Nije što su mi prirasle nego što baš naprotiv treba da ih prosledim nekom pa da probamo dok su još tu oće li pomoći išta pa ako neće da ne bacaš pare.
:: po specifikacijama ne ide na gtx470/480 ? zato nisam obracao paznju sto se prodaje. mozda sam se zaj*bao! ae reci ti dan kad oces da ti ostavim i ako oces mogu ja da pazarim neke devetke ako su ti te prirasle za srce.. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
Ukratko,sistem za kacenje je daleko bolji nego na box-u,necujan je,spusta temperaturu procesora od 15 do 20(u full load-u) stepeni,moze se staviti jos jedan ventilator za izvlacenje vazduha na kuciste i onda dobijas najbolje performanse.Toliko...
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.