Cak je novijeg datuma, a i naznaceno win7 32,64 itd. i svaki OS .Probao sam i stariji koji mi je radio pod xp-om pre ,ali isto kad pokrenem odmah not Responding, nece ni Copmatibility mod.
Ta ploca ima flash utility unutar samog bios-a. Kad odes tamo, potrebno je samo da bios fajl (koji zelis da uflesujes), prebacis na neku disketu ubacis u flopi drajv i selektujes u listi sa leve strane ekrana u okviru tog flash utility-ja. Obavezno podesiti update DMI data na `Yes`.
Pa iz razloga sto kad pomerim multipler sa 13,5 na 15 bootuje i radi OK, ali kad ugasim komp nece da bootuje,a kad restartujem hoce. A hteo sam da nadjem neki normalan bios da ne resetujem CMOS stalno ako hocu OC.
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22``
:: Pa iz razloga sto kad pomerim multipler sa 13,5 na 15 bootuje i radi OK, ali kad ugasim komp nece da bootuje,a kad restartujem hoce. A hteo sam da nadjem neki normalan bios da ne resetujem CMOS stalno ako hocu OC.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.