Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
gde li si samo nasao X4 850 :) elem, odgovor na tvoje pitanje je ne uzimaj ni jedan lepo pazaris X4 955 za 9600 rsd i zavrsio si posao evo ovaj http://bit.ly/kHLIBn
To je Phenom ko što sam ja moderator. Neki drugi Phenom II, ok, ali ovaj, ne. To nije Phenom, već također Athlon, naime, oba imaju samo L2 keš a ne i L3 - što je jedina prednost Phenoma nad Athlonom, s tim da se nakad vidi malo, a nekad ni malo. Osim toga, taj tzv. Phenom je 300MHz kloknut više, (3,3Ghz u odnosu na `samo` 3Ghz) ali, SVAKI Athlon x3, x4 će na stock kuleru stići do te frekvencije (3,3Ghz) ili malo više, a da se ne ulažu pare. Stoga, ovaj Phenom nije Phenom i zato ga ne bi preporučio (nije da ne valja, valja koliko i svaki drugi Athlon II x4, nije ni mnogo dignuta cena, ali u suštini je prevara, pa ga zato ne bi uzimao). Koji je to qtz trebalo AMD-eki, ebaga ako znam. Isti potez kao one 460 shit edition kod nvidije, neki skljaštreni proizvod koji (u osnovi nije loš) hoće na jeftinu foru da prevari neobaveštene.
Ima na akciji u emmiju za 6500din, možda bi se isplatio rizik za 30e razlike, morao bi da budeš baksuz da ne otključaš bar jedno jezgro.
S druge strane, 9,500din za 955 je džabe.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: pravi x4 phenom II kupi x2 550 i velike su sanse da ga otkljucas u x4.. i naravno sto svi kazu nikako x4 840 :: :: kad ce vise da izadje buldozer?? smorili su vise sa najavam :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ima na akciji u emmiju za 6500din, možda bi se isplatio rizik za 30e razlike, morao bi da budeš baksuz da ne otključaš bar jedno jezgro :: :: S druge strane, 9,500din za 955 je džabe :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: pravi x4 phenom II kupi x2 550 i velike su sanse da ga otkljucas u x4.. i naravno sto svi kazu nikako x4 840 :: :: :: :: kad ce vise da izadje buldozer?? smorili su vise sa najavam :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: :: :: ::
PROBLEM je to sto imam MSI 880gm-e41 plocu koja podrzava procesore do 95 wati. Pa zato ocu da kupim jedan od ovih 2 procesora ili ako mozete da mi nadjete neku prodavnicu gde ima jaci phenom x4 ili x6 sa 95 wati. Inace ovaj phenom 850 nema L3 kes, i ima ga u win win prodavnicama tj.ALTI-ju.
Phenom II x4 ili x6 na 95W, to ces malo teze da nadjes. I nije 850 nego 840, i rekli smo da nema L3. Citaj malo sta pisemo kad vec odvajamo vreme.
:: :: :: :: PROBLEM je to sto imam MSI 880gm-e41 plocu koja podrzava procesore do 95 wati. Pa zato ocu da kupim jedan od ovih 2 procesora ili ako mozete da mi nadjete neku prodavnicu gde ima jaci phenom x4 ili x6 sa 95 wati :: Inace ovaj phenom 850 nema L3 kes, i ima ga u win win prodavnicama tj.ALTI-ju.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.