Tek sto sam kupio asusovu plocu m2v [koja stoji i dalje u kutiji zbog nedostatka ostalih komponenata] dobijam katastrofalne kritike da je bolja da sam uzeo m2n koja je nesto malo skuplja pa bih hteo da cujem vase misljenje treba li je menjati dok novokupljenu jos nisam raspakova
ASUS SAM2 M2V/VIA K8T890/DDR2 800/667/533/PCI-E x16/SATA II [KUPLJENO]
1. Izbaci Kingstona uzmi SuperTalent ili Geil - jeftinija i kvalitetnija memorija, 2. Obavezno uzmi X2 uvek je bilje uzeti dual core (X2 3800+/4200+)
Iskreno ja nikad nisam bio zadovoljam kombinacijom AMD/Asus.Bolje mi se pokazala MSI ploca na Bartonu od Asusove,jer na Asusu nisam mogao da ohladim procesor.Kazem to je bilo ranije na 32 bitnom Bartonu,mozda je na novijim plocama drugacije.
Ja imam ASUS M2N-E i na njoj AMD AM2 3500+ , GEIL 667Mhz i 7600GS GLH DDR3 i sve mi igre rade..sve je super..nema problema sa plocom uopshte.....NOVI BIOS stavio i milina... Eto... To je ploca iz te neke serije :)) Nadam se da sam pomogao...ti odluci...Ova ploca se svima preporucuje... (jedino..Overclock-eri se zale shto je za memoriju maximum 1.9V ako ne uradish V-mod ) ! Ja mislim da za clock mog kompijutera nema potrebe....samo sam smanjio do minimuma LATENCY na mojoj memorji (samo sa novim BIOS-om moze) i sve shljaka....Toliko.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.