Kratko da objasnim... Trebao bih da napravim kombinaciju od 6 sata hard diskova i dve sata optike a na ploci imam samo 4 sata konekcije. Verovatno cu da koristim uporedo i IDE slot za neki hd rack. E sad nemam nameru da prodajem plocu nego bih ovo ukombinovao sa nekim sata kontrolerima koje bih vezao preko pci slotova na ploci. Ono sto me interesuje je moze li ploca to da podrzi a u pitanju je AMD760 cipset. Ako neko ima iskustva sa ovim... Hvala
Naravno da moze. Cip set nema nikakve veze sa PCI sata karticom, tako da ce ona kontrolisati dodatne prikljucke na njoj koji idu preko PCI magistrale. Imas i i PCI-e x1 SATA kontroler kartice, ako zafale PCI slotici.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Kratko da objasnim... :: Trebao bih da napravim kombinaciju od 6 sata hard diskova i dve sata optike a na ploci imam samo 4 sata konekcije. Verovatno cu da koristim uporedo i IDE slot za neki hd rack. E sad nemam nameru da prodajem plocu nego bih ovo ukombinovao sa nekim sata kontrolerima koje bih vezao preko pci slotova na ploci :: Ono sto me interesuje je moze li ploca to da podrzi a u pitanju je AMD760 cipset. Ako neko ima iskustva sa ovim.. :: Hvala
Ne sme da bude problema, kartica ima svoj kontroler i tu se ploča ništa ne pita. Jedino što nećeš moći da kombinuješ RAID diskova sa ploče i sa kartice, ali to je drugo.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.