U planu je nova ploca, cpu i memorija. Planirao sam da bacim 250e na 955 plocu i mem. ALi sad vidim da ce da pretekne. __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
Kao da si znao. Baš sam merkao neki upgrade sa ovog 9650 phenoma i eto tebe sa ovom temom. Inače njega sam i u početku i merkao kada sam trebao now komp da kupujem ali onda je bio čini mi se jedno 140 evra. Kada se sada uporedi sa ovim, stvarno je dzabe.
Ma X4 955, 965, 970, 980 ne valja nista, moramo svi da ih bacimo i kupimo Intel i felericne ploce obavezno i pokusamo da stignemo onaj skor od 7336 na ATI5870 koji joj je izvukao ovaj malisa koga nijedna igra ne moze da uposli vise od 70%. Daj boze i toliko.
Zamislite Intel kada bi rekao da se felericne ploce bace u djubre i nadoknadio svaku plocu tj poslao revizije a da ne trazi nazad ove. U EU nista ali presudili bi ljudima u Srbiji iz momenta. Sta bi se tu radilo, Ja mislim da bi krenule zurke po radnjama i trljanje ruku.
:: Pa rekosmo ti da čekaš buldozer... ne samo radi buldozera. :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Ja sam pre 2 meseca toliko platio mog athlona!!!!!!!! :: :: ::
I ja sam se z.......... Jer sam danas mogao kupiti AMD Phenom II X6 1100T i jos mi ostane kusura za jednu porodicnu picu i 2L koke i kole .) Ali kad pogledam sa druge strane, kad izadje taj bager taman da skoknem na X8, tako da se nisam z.......... jer da sam sad kupio X4 955 bi se z........... A kad malo bolje razmislim izgleda da oni nas z............. i to malo vise .........................................
Molim potrudi se da vise ne lupas toliko. Svakim danom pravis veceg idiota od sebe. Znas kolko mene a verujem i vecinu sa ovog foruma boli k**** za taj 7336 klok. Ovde je prica o jeftinom a za te pare perfektnom CPU. __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
:: Ne mogu vise da ga trpim, i pravim od sebe idiota. Necu ni da pokusavam vise : :: _________ :: Princ Tago :: Danza Kudur :: :: :: trudis se da mu objasnis nesto ? X :: :: :: :: :: ::
Ukapirao sam to odavno i reko sebi pusti ga. Sad opet vidim jos vecu glupost i napisem i napraviom konja od sebe. Cim vidim dabl V u nekoj temi samo back i to je to. Ajd da ne spamujemo vise ovu temu xD __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
:: Pričaš sa zidom druže :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 :: :: :: :: Ne mogu vise da ga trpim, i pravim od sebe idiota. Necu ni da pokusavam vise : :: :: _________ :: :: Princ Tago :: :: Danza Kudur :: :: :: :: :: trudis se da mu objasnis nesto ? X :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ukapirao sam to odavno i reko sebi pusti ga. Sad opet vidim jos vecu glupost i napisem i napraviom konja od sebe. Cim vidim dabl V u nekoj temi samo back i to je to. Ajd da ne spamujemo vise ovu temu x :: _________ :: Princ Tago :: Danza Kudur :: :: :: Pričaš sa zidom druže :: :: :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 :: :: :: :: :: :: :: Ne mogu vise da ga trpim, i pravim od sebe idiota. Necu ni da pokusavam vise : :: :: :: _________ :: :: :: Princ Tago :: :: :: Danza Kudur :: :: :: :: :: :: :: trudis se da mu objasnis nesto ? X :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.