Definitivno moja nova ploca Maximus. Jbg ASUS je ASUS nemam ja nista protiv vasih MSI i GIGABYTA i moram da vas posavetujem da ako ih volite nikada ne dozvolite da vas nagovorte drugacije. Pa tako cu ja grafike imati samo ASUS a ploce samo ROG. Verovatno cu nju uzeti kada mi ovo ostari malo. Necu vise updejtovati AMD sistem sem sa stvarima koje idu u drugi komp. ENGTX580, SATA III, ... A kada nadjem spremam i kuciste 650D sa ventilatorima u stilu ove ploce. Verovatno ako nadjem 2x Enermax Magma crvene za H70. Ipak c e mi trebati Intel Bracket. Mada toi moze i da se naruci.Imam za sada napajanje, monitor, tastaturu, kuler za procesor, uskoro cu imati jednu ENGTX580 kada zamenim,ovu, posle uzeti drugu i onda malo odmora ceka ju se samo delovi koji idu u Intel komp. Nikakve akcije ostalih cuda me ne zanimaju.
Razmisljao sam i verovatno necu imati pare za Intel Extreme ali cu uzeti najaci procesor Intel ovako koji bude bio za ovu plocu. Tacno na prolece sledece. Nova ploca, CPU, memorija, stare grafike, napajanje. WD500AAKS i SSD V+ cu prodati povoljno da bi kupio SATA III iste. Vec imam plan sta i kako i tu je samo ASUS uracunt posto sam ja rob marke. Bogami dobro ce on da zaradjuje od mene. Zato MSI i pokusava tako naapadno jer zna koju klasu ja kupujem.
Niste ludi da bacate ali se zato ceka. Nikada se ne leti cim izadje SB. Drugo ova Maximus 4 ce da kosta 300-400e ploca. A meni je ona bitna kao i grafika. Nesme biti zamrzavanja i ostalih ludorija pri klokovanju CPU i memorije.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
Kada kazem MSI ne mislim na MSI proizvodjaca nego na uvoznike i radnje koje prodaju. Ko je tebe pitao da komentarises ono sto kazem.
Kada se samo setim kako su pojurili na SB pa kada je stigao onaj naslov od gresci. Neki su samo trebali da vide sebe tada. A odfmah im je receno da ce im se promeniti. E tako je meni samo sam ja dao duplo vece pare i meni je uiradjeno namerno, ostyavili su a videli temp i ja treba da se jurim sa njima. Pa onda pricajte nesto. Znam njioh 10 koji bi do sada 5 puta slomilili ali unakazlili prodavca, sacekali kada ide kuci, ubacili u kola i ostavili negde van grqada takvog a usput bi rekao ko je bio jos tu pored poa bi i taj zavrsio tako. Nista ASUS, nista dobavlja, samo onaj koji je uzeo pare i onaj ko je stavio to unutra i dozvolio da odem sa tim temp.
A ti Dexter preskoci sta pise ili se nosi kako hoces. Covek postavlja stvar kao da pricam o fabrici. Ne kada kazem MSI mislim na onoga ko od MSI ima veci procenat zarade negop od ASUS-a. Ako od ASUSa ima 15% od ovoga ima mozda 17-18% io zato postavlja kao da su isti.
Kada vi date 400e za grafiku ili 350 onda je bacite ja samo mogu da je promenim ili da prodam nekom kriminalcu koji ce posle da ide io razvali prodavca kao zvecku. Ali sto bi prodavao ono sto sam kupio zbog govana od ljudi. Kada bi tako gledao nista vise u Srbiji ne bi kupio. I hranu bi kupovao u stranom supermarketu.
Znate sta mene koci da dam tolike pare da ga posalju u bolnicu, samo sto sam covek, samo to, za razliku od njioh i sto se nadam da ce se srediti ovo. Inace ja sam svesno i namerno PREVAREN za 350e TO NEKA VAM JE JASNO DA JE TAKO. Uz bezobrazno pitanje da li se poregreva i konstataciju da je komp duze kod njih da bi sve radilo OK. ETO NISTA DRUGO NEGO ZAJKEBAN JER MISLE DA AKO PROCENE MOGU NEKOG DA ZAJEBU. OVA PROCENA CE IH KOSTATI PARA A MOGUCE PRODAVCA I ZDRAVLJA.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.