momci molim za pomoc,potrebna mi je dobra ploca sa 3 pci slota,po mogucnosti CF,ne treba za igre,klokovanja zajebancije,potrebno je za spravljenje jake masine koja ce da kalkulise kodove,a ATI karte su mnogo bolje... predlazite...
ne vredi vise nositi i jebavati se a..... sta stavljas od grafickih 5970 ? ili ces slabije u cf? ja svaki dan sve kontam izace resenje, univerzal digao jos cenu cini mi se.....
idem na mx,sta cu... bice 3x5870 i x6 neki i komp ce samo raditi na sl3... kalkulacija nije nesto,al zato imamo mi dosta da kupimo zakljcanih pa cu tu isplatiti!
:: :: :: :: ne vredi vise nositi i jebavati se a.... :: sta stavljas od grafickih 5970 ? ili ces slabije u cf :: ja svaki dan sve kontam izace resenje, univerzal digao jos cenu cini mi se.....
treba mu sa 3 PCI-E slota,napravio je pravopisnu gresku, zurba,jbg:)
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Da li ti treba sa 3 PCI plus dva PCI-E?, ili ti treba tri PCI-E :: :: :: PS:Onaj paket jos nije krenuo, javljam ako uspem sutra da ga pustim :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Nisi naveo do koje bi cene išao. Ali jedna od ove dve:
Asus Crosshair IV Formula - prošle nedelje sam je prodao za 155e, pogledaj, možda ti naleti neka polovna.
Gigabyte GA-890FX-UD5 - fantastična ploča, u rangu sa gorenavedenom.
Nije loša ni ova MSI što ti je Ish predložio, ali kako sam mnogo energije prošle godine uložio na odabir ploče sa 890FX čipsetom, onda bih bez razmišljanja da sam na tvom mestu jurio neku od ove dve koje sam naveo.
Neces ipak ROG plocu, ako ti izgled nije bitan moze i GIGABYTE ali mislim da je CH4F najbolja AM3 ploca. Pusti me GIGABYTA. I ne vidim ljude da pricaju da je AMD slab za 3 tako jake karte. CH4F ne moze ja mislim 3 karte istom brzinom. Samo dve na x16, Mislim bar. Ali ako je X6 za 3x5870 onda je moj dovoljan za 2xGTX580 ali nije ipak samo za jednu je bas kako treba.
wlado retardu ajd preskoci temu kad nisi u toku, i lepo u prvom postu pise nije gaming i mora ati karte tako da pali sa teme
za skara i docu, tako se jedino po meni i isplati ako imas robe da kupis i da odradis i prodas dalje tj obrnes robu inace kao sto znas ne moze se sve raditi na kalkulaciju, a universal je izbacio SVI hash mogu itd itd znas sta mislim, tako da jbg. kosta DOSTA vise pa ko hoce - hoce jbg ali da imam ponudu za robu i ukalkulisem da mogu isplatiti masinu, ja bi kao i vi na nulu taman isao pristao i udri sa kalkulacijama
ajd sa srecom pa mi javite koliko treba za kalkulaciju, ne znam jel CF ubrzava ili ne situaciju
PA JES`ako ima u startu da se odradi velika kolicina telefona kao sto ce kod nas biti,masina ce se otplatiti u startu,a i plus cene po kojima cemo kupiti komponente je nabavna cena kod dobavljaca,jer komp ide za potrebe firme,tako da par desetina evrica gore-dole ne igra ulogu:)...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: :: :: wlado retardu ajd preskoci temu kad nisi u toku, i lepo u prvom postu pise nije gaming i mora ati karte tako da pali sa tem :: :: za skara i docu, :: tako se jedino po meni i isplati ako imas robe da kupis i da odradis i prodas dalje tj obrnes rob :: inace kao sto znas ne moze se sve raditi na kalkulaciju, a universal je izbacio SVI hash mogu itd itd znas sta mislim, tako da jbg. kosta DOSTA vise pa ko hoce - hoce jb :: ali da imam ponudu za robu i ukalkulisem da mogu isplatiti masinu, ja bi kao i vi na nulu taman isao pristao i udri sa kalkulacijam :: :: ajd sa srecom pa mi javite koliko treba za kalkulaciju, ne znam jel CF ubrzava ili ne situaciju
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.