Najbolje da zove Wladu da mu zabode gameboy u rčma, ima sve da mu bude u full coloru i primiće svaki proc u glavu... __________________ Scourge of PCBerza
I to pise lepo DDR3, i AMD CPU-ovi a ovi pitaju dal moze Intel, WTF!?!? Ali dobro ima GI razni :) kao sto sam znao neke, hoce da naguraju na am2 socket 775 cpu, ili pokusavaju naopako da stave memoriju, pa je nekako priguraju(nzm kako:) i onda pisti, itd itd..... :D
Kada se neko usudi da na taj nacin pospesi prodaju...
05.05.2011. 01:41
status: user broj poruka: 1187
Znajuci da sljepka po zdravom razumu, pretpostavljam da je dobro proucio trziste, i da ne ocekuje ama bas nikakve posledice, sem naravno bolje prodaje. Ocigledno da je ta ciljna grupa po njihovim ubedjenjima preovladjujuca, i da se u narednom periodu nista puno nece promeniti. Cudno je to da neko i misli da se radi o osobama koje su zaista i postavljale pitanja. To ih uopste ne demantuje... Blago njima...
Nema sanse da bi pitao jel moze dizel u benzinca da se sipa!
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9- borrowed, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ok pa ne prate svi te stvari. Ja licno neznam nista o kolima. Kad bi trebao nesto da kupim i da postavim neko pitanje bilo bi verovatno isto ko ovo :: :: ::
Pa vi ste se rodili sveznajuci, kada bi znali kako se vama cerekaju za neke druge stvari prestali bgi tako da pisete. Sta ne znaju ljudi i onda lupe, ne nalaze pare na ulici hoce da sklope komp kako valja.
mnogi ljudi tako sklope za sto manje parea da nisu pazili sta su uzeli, tako se secam jedan klinac iz ulice imao amd socket 478 i kupio nov procesor odem ja kod njega kad ono intel celeron 2,5ghz 775 socket kad nisam tad crko necu nikad haahaha vratio je i vratili su mu pare srecom :)
:: Pa vi ste se rodili sveznajuci, kada bi znali kako se vama cerekaju za neke druge stvari prestali bgi tako da pisete. Sta ne znaju ljudi i onda lupe, ne nalaze pare na ulici hoce da sklope komp kako valja :: :: :: :: :: http://i.imgur.com/daLkr.pn :: :: http://i.imgur.com/K9EBO.jp :: :: ::
tako je Wlado, nije lepo smejati se tudjoj nesreci
:: Pa vi ste se rodili sveznajuci, kada bi znali kako se vama cerekaju za neke druge stvari prestali bgi tako da pisete. Sta ne znaju ljudi i onda lupe, ne nalaze pare na ulici hoce da sklope komp kako valja :: :: :: :: :: http://i.imgur.com/daLkr.pn :: :: http://i.imgur.com/K9EBO.jp :: :: ::
ali licno sam prisustvovao sceni kada ulazi lik u prodavnicu i mrtav `ladan kaze prodavcu meni treba racunar za internet...i nemojte da mi se sada pravite pametni kako je covek trazio nesto sasvim normalno jer se i kod osnovnog poznavanja racunara podrazumeva da racunar ima mogucnost povezivanja na internet (jos ugradjuju modeme u racunare zar ne?).
Pre nekoliko godina ulazi klinac kod komšije u radnju i kaže treba mu modem. Uplatio 10 sati neta na pošti, a onda je skontao da mu treba modem da bi mogao da se poveže na internet.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Pre nekoliko godina ulazi klinac kod komšije u radnju i kaže treba mu modem. Uplatio 10 sati neta na pošti, a onda je skontao da mu treba modem da bi mogao da se poveže na internet ::
molim vas restartujte racunar(preko telefona) - evo, restartovala sam(za 2 sekunde).. sta je uradila.. iskljucila i ukljucila ponovo monitor ne smem da kazem u kojoj kompaniji, neko ce da me strelja
:: Pre nekoliko godina ulazi klinac kod komšije u radnju i kaže treba mu modem. Uplatio 10 sati neta na pošti, a onda je skontao da mu treba modem da bi mogao da se poveže na internet :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.