Re: Intel - pregazicemo buldozera k`o plitak potok. Ni gusenice...
02.05.2011. 22:15
status: user broj poruka: 4163
HA-HA-HA Od ove izjave jedino su smešnije izjave boxera pred meč
servispc bre
:: nece od njega ostati.. :: :: http://goo.gl/6wcT :: :: Jao, kad kupim ovo zajedno sa :: :: `...Sandy Bridge-E (enthusiast) processor that features a massive quad-channel DDR3 memory controller and 32+ lane PCI-Express...`
:: Intel ima profit od 12 milijardu, a AMD od 700 miliona, o cemu mi pricamo ovde :). Naravno Intel se bavi nekim stvarima kojima se AMD ne bavi :) :: :: Pozdrav!
E pa nije baš tako, ovde imamo nekoliko članova koji izgleda imaju deonice u dotičnim firmama pa svako pominjanje `njihove` firme u negativnom kontekstu izaziva izlive besa koji se obavezno prenose i na forum pa treba paziti na pisanje. Pozdrav!
:: Samo neka se oni gaze, jerbo što se više gaze, to cene više padaju :: :: ::
Neka ne posustaju. Iskreno, ovi su mi već dosadili. Mnogo najava a malo toga stvarnog. Tako će i sa ovim serijama i buldožera i sandija biti, verovatno, ali, ipak će biti napretka no smo mi alavi ponekad. Za tortojeda: ne zaboravi na PLOČU, ne samo na procesor.... no otom potom. Videćemo kompatibilnost sa starim hardverom. Jedino, što je to dobar izgovor za zamenu svega...
Tako se i Ati/AMD hvalio sa kajmakom pa nije baš nešto zasijao kad je trebalo. Ima ona stara grčka: hic rhodus hic salta, ali je meni više omiljena prvo skoči pa reci hop!
Inače samo neka se oni prepucavaju oko performansi, to bolje za mene, pašće tu neki upgrade sa ovog mog 9650 na neki sandy ili neki bager. Taman i ovu buđavu gigabajt ploču da zamenim i bog da me vidi. :)
:: Znači Intel vs AMD is like a Michelin vs Tigar :: :: :: :: Intel ima profit od 12 milijardu, a AMD od 700 miliona, o cemu mi pricamo ovde :). Naravno Intel se bavi nekim stvarima kojima se AMD ne bavi :) :: :: :: :: Pozdrav!
Bas sam razmisljao o ploci ROG kada sam video onaj procesor da li ce postojati. Bezveze onda i gledati Rampage III BE. Ona je kome je hitno hitno bas sada. Ali CPU ce biti 2000e sigurno, aaa??? Za godinu dana to tek. Taman da izakam ovaj Crosshair 4 F i onda zbogom AMD. Posle posadim drugu GTX580 u to a vi ostajte zbogm na sapphire, msi, gigabyte. Bilo je zanimljivo upoznati vas. Nece bice procesor i ploca 2000e zajedno. Mislim ROG ploca. Druge ne gledam vise. Za ploce imam njihov sajt gore, ostale me ne interusuju ni iz ASUS-a. Samo kakva je kod nas situacija mogao bi ladno u Zg da kupim to iz inata. Ovde je riznicno kupovati takve stvari kada ljudi imaju stresove od boljeg AMD-a za to bi me psovali dok bi mi pakovali.
A ovo (`a vi ostajte zbogm na sapphire, msi, gigabyte. Bilo je zanimljivo upoznati vas.` ) sto si rekao, kamo lepe srece da je istina, da odes sa berze i da nas ne smaras vise.
Da ali tek kada kupim CPU o kome je rec, ROG plocu i drugu GTX580. Tada cu verovatno i manje igrati pa ce to ostati duze unutra. I samo pod uslovom da vidim poruku da mi je sistem krs, bez topga necu da odem. Ako budete rekli da je dobar naljuticu se. Najstvarniej ja uzivam kada kazete da je krs. Jer to je znak da imate problem. Ovi kojima mozak svari oni su ipak naprednija bica. Sta nemamo, nemamo i gotovo, neko ima i tacka. Tako bi ja govorio. A ove sto ce se tesiti i da je to krs njih zelimda cujem pa mogu da umrem. Njihove reci vesele mi dusu jer znam za kakvim kompom tipkam svako jutro tek kada ih cujem. Ali ne vredi imace ruzne ventilatore, sta cemo onda, sve sve ali ventilatori ce biti ruzni...crveni kao u paklu.
Eto zasta da skupljate kes, to je jedini procesor koji ce vam trajati 5 godina. A vidi neko bi pored EVGA i ASUS ROG udenuo to u GIGABYTE. CPU od preko soma evra. @@@@@@ Vec su i najavili da je procesor preskup da ne bi bilo iznenadjenja i zgroza posle kada se ugleda cena oid 16000-1700e.
Pa jeste takav smo narod, ne bi ni izasao iz radnje vec bi rekli sta ce njemu Extreme CPU najnoviji. Cim bi uzeli kes. Oni bi ocekivali sada nekog u odelu sa karticom lepo to placa, arhitekta ili sta. Kada bi se pojavio ludak u farmerkama, majci na kratke rukave, izbrojao kes, stavio proceor u jeep od jakne, samo bi rekli sta ce ovome to. A takve komentare najvise mrzim, kao i kada kupujem garderobu pa misle da ih zezam sto probam i onda kada se uhvatim za jeep samo ih gledam kako menjaju ponasanje. To je uzivanje gledati u malim ljudima. Naravno ima i ljudi pravih koji sasvim normalno komuniciraju i posavetuju te nasta da obratis paznju ako je nesto lose kazu zaobidji to, a ne sve im je dobro i sve je super samo da kupis, i sve skuplje malo je bolje, takve mrzim do zla boga. Posmatrajte bas to ako kupujete skupe stvari primeticete sto i ja. Dok vam se ne smuci jednog dana i presedne vam.
Da, pregazice buldozer koji ce biti 6x jeftiniji. Kako su samo pametni :D
Nisam fanboy ni jednih, imam i5 2500k, koji me dobro sluzi i necu ga skoro menjati, tako da ovu scenu gledam iz daljine.
Slajd govori da ce 8 core `Bildoger` biti isti po ceni sa i7 2600k. Tako da on obuhvata taj high mainstream segment. A za entusiast, cini mi se da nece imati nista da ponudi...
Pa sta ako su prodavci onakvi ili ovakvi, kupi tamo gde ti odgovara i gde te ispostuju.
To sto se oblacis kao (da budem korektan) onako da to ne pokazuje tvoj imovinski status (mogao bi to da kazem i drugacije), pa te prodavci posmatraju shodno garderobi je tvoja stvar.
Novcanik mnogi ne nose, a tovare plastiku u dzep, dosta ti je bankovna kartica, licna i vozacka, sta ce ti novcanik kes itd. Moze sve u dzep da stane.
Ali kao sto je tebi komp ocigledno status simbol, tako je nekom auto, nekom odelo, nekom luksuzni novcanik ili sat koji kosta 2 puta vise od tvog kompa.
Prodavcu je posao da proda, samo neki to rade bolje pa ti sa zadovoljstvom kupis nesto kod njih i ne osetis njihovo cudjenje sto neko ko nema ni malo stila kupuje nesto tako prestizno.
makar u delu gde koristi keš. pametno bi bilo da svi mi, sve svoje parice držimo kod sebe umesto što stoje kod banaka a one nam rentiraju kartice i zadužuju nas, ko mora, sa našim parama.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X75
Re: Intel - pregazicemo buldozera k`o plitak potok. Ni gusenice...
03.05.2011. 11:28
status: user broj poruka: 2855
pa ti ces kad to kupis da budes glavni baja u kraju...sve picke ce na tebe da se loze a i imaces najvise poJena u 3dMarku....Covece kako ti zavidim...
jebem ti retarda imbecilnog...
:: nece od njega ostati.. :: :: http://goo.gl/6wcT :: :: Jao, kad kupim ovo zajedno sa :: :: `...Sandy Bridge-E (enthusiast) processor that features a massive quad-channel DDR3 memory controller and 32+ lane PCI-Express...`
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.