ram 20e - mnogo je to jer je u pitanju ddr na 400 7800 gt 25e - i to je mnogo LC Power LC600H 30e - toliko kosta nov (jeste da ima garanciju ali novo je novo) za ostalo nisam siguran
:: lose si nalupao : :: :: ram 20e - mnogo je to jer je u pitanju ddr na 40 :: 7800 gt 25e - i to je mnogo :: LC Power LC600H 30e - toliko kosta nov (jeste da ima garanciju ali novo je novo :: za ostalo nisam sigura :: :: ::
phe ajd da vam verujem :) mada mi nije bas jasno ko ce da kupi ddr1 kad je ddr3 odavnooo aktuelan plus jeftin ali dobro, svaka roba ima kupca (tako kazu)
:: ph :: ajd da vam verujem : :: mada mi nije bas jasno ko ce da kupi ddr1 kad je ddr3 odavnooo aktuelan plus jefti :: ali dobro, svaka roba ima kupca (tako kazu :: :: :: ::
necu nista vise da kazem :) ako 50% ljudi jos koristi ddr1 na 400 onda je sve jasno gde smo, ko smo i kuda idemo (a smem da se kladim da isith tih 50% ljudi potrosi u kafani za mesec dana vise od novog kompa sa ddr3 - ajd nek bude za dva meseca)
Uvek je starije skuplje, objasnjenje JER SE NE PROIZVODI !
Dakle 1GB DDR moze da se nadje za 16e ali vecina prodaje za 20 i pitanje je sta ovi daju za sesnaest. Drugo ako pricamo o dual channel DDR varijanti(2x1) to je vec trazeno i retko ide ispod 40 evra, tako da je 30e minimum za to.
:: necu nista vise da kazem : :: ako 50% ljudi jos koristi ddr1 na 400 onda je sve jasno gde smo, ko smo i kuda idem :: (a smem da se kladim da isith tih 50% ljudi potrosi u kafani za mesec dana vise od novog kompa sa ddr3 - ajd nek bude za dva meseca :: :: :: ::
ali je zato mobilni :) ali da ne zalazimo u raspravu sta ko voli i da li su liste prioriteta normalne :) sve u svemu, `zaostajemo ko m*da za prasetom` :)
U sustini manje vise se slazete. Da`l je po nekom nesto 20 a po nekom drugom 15 ili za nesto drugo obrnuto, manje je bitno, sve se tu vrti izmedju 10 i 30 jura, mozda samo dva modula RAM-a iskacu na 35-40. U svakom slucaju pomogli ste mi. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.