Trenutno imam Athlon x2 5600+,4870 ddr5 1GB,4GB rama DDR2 posto sam uleteo u kes pa hocu da menjam ovu polu starudiju koja moram priznati i danas sljaka oppasno pa me zanima vase misljenje da li da sacekam jos malo bulldozere i ostale machine ili da kupim komp posto ko zna kad ce se smilovati i kad izadju kakva mce im cena biti....pa me zanima sta bi ste Vi??????
Kao sto rece kolega, stekaj pa kupi... Sve zavisi i koliko kesa ti uletelo... Ne znam stvarno otp. cenu buldozera,kad izadje kakva ce biti cena,ali definitivno ces morati da se isprsis i za plocu...
Ako ti se uopste ne zuri i nije frka, komp ti radi to sto tebi treba da radi ne kupuj jos uvek, strpi se par meseci.Videces cene novih a starima ce naravno pasti cena.
Ako ti je frka i dokurcio ti je komp za neke stvari za koje koci i muci se, kupi neki amd x4 955 ili x6 1055 u kombinaciji sa gtx 460 ili ati 5770
Zavisi od kinte i koje boje- brend preferiras...
Cekanje ili kupovina, kako god da odlucis nisi pogresio.
:: Ako ti se uopste ne zuri i nije frka, komp ti radi to sto tebi treba da rad :: ne kupuj jos uvek, strpi se par meseci.Videces cene novih a starima ce naravno pasti cena :: :: Ako ti je frka i dokurcio ti je komp za neke stvari za koje koci i muci se, kupi neki :: amd x4 955 ili x6 1055 u kombinaciji sa gtx 460 ili ati 577 :: :: Zavisi od kinte i koje boje- brend preferiras.. :: :: Cekanje ili kupovina, kako god da odlucis nisi pogresio :: :: AMD Phenom II x6 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MB:MSI 760GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mouse:mx518 :: ::
Ma najbolje da čeka 5 godina još da vidimo šta će biti u ponudi...
Ako se igraš na kompu samo i ne radiš ništa pametno da se procesor iskoristi uzmi sada Phenom X6 1055T. Apsolutno nije bitno kad izadje Buldozer šta ćeš da radiš jer ti verovatno i neće trebati...
:: Ma najbolje da čeka 5 godina još da vidimo šta će biti u ponudi.. :: :: Ako se igraš na kompu samo i ne radiš ništa pametno da se procesor iskoristi uzmi sada Phenom X6 1055T. Apsolutno nije bitno kad izadje Buldozer šta ćeš da radiš jer ti verovatno i neće trebati.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.